Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Es constitueixen els nous Consells Escolars de les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
24/12/2021
 

Es constitueixen els nous Consells Escolars de les Escoles Bressol Municipals

Els dies 13, 15 i 16 de desembre es van constituir  els Consells Escolars de les Escoles Bressol Municipals. Es van renovar després d’un any de pròrroga que va establir el Departament d’Educació, degut a la situació de la pandèmia el curs passat.

La participació en les eleccions a consell escolars, per sectors, ha estat la següent: el vot de les famílies va ser d’un  38%; el vot del  personal d’administració i serveis, d’un 80% i el del personal docent, d’un en un 86%.
 

Els consells escolars de La Casa del Parc, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa de les Flors, La Casa del Molí i La Casa de la Muntanya van expressar, a proposta dels representants municipals, el seu suport a l’ensenyament en català en el 0-3, amb el model d’immersió lingüística,  en què el català és la llengua vehicular d’ensenyament i aprenentatge, si bé en la majoria de consells es va expressar, també, la importància de donar compliment a les sentències judicials. 
 

El Consell Escolar és el principal òrgan col·legiat de participació i consulta de tota la comunitat escolar, on els seus membres, famílies i AFA, docents i representants municipals debaten i  fan les seves aportacions vers el funcionament ordinari de l’escola i on es defineix els principis educatius de cada escola, sobre tot a través dels respectius projectes educatius.  Durant els propers dos anys, en què els seus membres es renovaran per meitats, els consells escolars tindran la responsabilitat de seguir totes les actuacions de l’escola i proposar i establir les millores en la seva actuació diària. Per a tots ells, bona feina.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400