Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/01/2020
Salut integral

Escoles de L’Hospitalet participen al nou programa de salut, Tomando Conciencia


Amb l’objectiu de formar i informar els nens i les nenes d’11 i 12 anys de com tenir cura de la seva salut d’una forma integral
Veure imatge de Escoles de L’Hospitalet participen al nou programa de salut, Tomando Conciencia (nova finestra)
Aquests dies alumnes d’11 i 12 anys de set escoles de L’Hospitalet se sumen al programa de salut Tomando Conciencia —impulsat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de L’Hospitalet i amb el suport d’Agbar—, en el qual també participen escoles de Barcelona des de fa dos anys.

A la nostra ciutat, s’inicia ara el projecte com a prova pilot en set escoles (Gornal, Lola Anglada, Pau Vila, Pau Casals, Santiago Ramón y Cajal, Pep Ventura i Màrius Torres), que faran dotze sessions formatives fins al mes d’abril, una per setmana en horari escolar amb l’objectiu de formar i informar els nens i les nenes d’11 i 12 anys de com tenir cura de la seva salut d’una forma integral.

El programa parteix del fet que l’educació des de petits és bàsica per gaudir de bona salut. Tomando Conciencia es basa en sis pilars: alimentació, activitat física, gestió de les emocions, coneixement del cos i del cor, prevenció del consum a les substàncies tòxiques i sostenibilitat. Per arribar als nens i a les nenes de manera efectiva, s’han produït uns continguts multimèdia amb un to amigable i proper que els més petits puguin entendre i aplicar en els seus hàbits de vida. 


Últimes notícies

Veure imatge de Es reforça la neteja viària (nova finestra)
Veure imatge de La línia 900 per a autònoms i empreses dona resposta a 136 consultes en la primera setmana de funcionament (nova finestra)
Veure imatge de L'Ajuntament recull un lot d'equips de protecció individual que distribuirà entre personal municipal, residències i farmàcies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400