Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/01/2021 10:30:00
Salut pública

Actuació contra una botiga de la Torrassa per greus deficiències sanitàries

L’establiment, tancat des de dissabte de forma cautelar, acumulava aliments en mal estat de conservació i caducats i presentava falta d’higiene i presència d’insectes
Veure imatge de Actuació contra una botiga de la Torrassa per greus deficiències sanitàries (nova finestra)

L’Ajuntament ha tancat de forma cautelar un supermercat de la Torrassa per greus deficiències sanitàries. La Unitat de Convivència i Civisme de la Guàrdia Urbana i el Servei Municipal de Salut han actuat contra la botiga d’alimentació ubicada al carrer del Montseny, per diverses irregularitats sanitàries i el mal estat dels aliments emmagatzemats.

En una inspecció sanitària arran d’una actuació de la unitat Kilo de la Guàrdia Urbana, s’ha detectat que l’establiment no complia els requisits sanitaris: hi havia molts productes en mal estat i caducats, sobretot a l’interior de les neveres, i els aliments a granel estaven posats a la venda sense cap protecció ni etiquetatge. A més, el local i el magatzem estaven plens d’insectes i paneroles i d’excrements de rates.

Amb la participació de la inspecció del servei municipal de Seguretat Alimentària, es va procedir al decomís i a la destrucció dels productes que no oferien garanties sanitàries per al seu consum i es va decretar el tancament de l’establiment de forma cautelar, a conseqüència de la gravetat de les deficiències sanitàries detectades.

L’acció s’emmarca dins de les tasques de prevenció que efectua la Guàrdia Urbana i altres serveis municipals perquè els establiments d’alimentació i de restauració de la ciutat compleixin la normativa i ofereixin un servei que no suposi cap risc per a la salut de les persones.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400