Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Àgora reunirà dissabte totes les entitats infantils de L’Hospitalet (nova finestra)
20/05/2022 10:00:00
Equitat i Drets Socials

Àgora reunirà dissabte totes les entitats infantils de L’Hospitalet

  La trobada tindrà lloc al Centre Cultural Bellvitge   En el marc del Pla d’infància de la ciutat, té com a objectiu fomentar la participació d’infants i joves

El Centre Cultural Bellvitge acollirà demà, dissabte 21 de maig, la trobada Àgora, Assemblea de la Infància i l’Adolescència de L’Hospitalet, on intervenen totes les estructures de participació infantil de la ciutat.

Organitzada pel Programa Municipal per a la Infància i l’Adolescència, conjuntament amb la Xarxa Local d’Infància, Àgora se celebra un cop a l’any i serveix d’aparador per mostrar la feina feta pels infants i els joves sobre temes relacionats amb la participació i els drets dels infants.

L’objectiu principal d’Àgora és fomentar la participació infantil i juvenil, com a línia estratègica dintre del Pla d’infància de la ciutat. En el marc de la trobada, els nois i les noies exposaran els diferents materials i vídeos que han elaborat, i que giren al voltant dels drets dels infants i la participació infantil.

La participació —entesa com a allò que fan els infants amb la intenció de transformar la seva societat, el seu entorn, les seves relacions i les possibilitats de desenvolupament personal i col·lectiu— és un dret recollit a la convenció dels drets dels infants.

A la sessió hi participaran infants i joves del Club Infantil i Juvenil Sanfeliu-Sant Ildefons, el Centre Obert Esclat, l’Esplai Florida, l’Esplai les Planes, l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, el Centre Obert Annapurna, el Centre Obert Ítaca, l’Esplai Can Serra, el Centre Obert 3 Tresors, el Centre Obert Naranjos, el Club Infantil i Juvenil Bellvitge, el Casal Quico Sabaté, el Consell Assessor del Programa per a la Infància i l’Adolescència i l’EAIA de L’Hospitalet. A més, l’activitat ha comptat amb la participació de les àrees municipals d’Educació, Innovació i Cultura, i de Convivència i Seguretat, a més del Districte VI Bellvitge-Gornal.

Àgora tindrà lloc a partir de les 10 hores, al Centre Cultural Bellvitge i comptarà amb la presència del regidor d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400