Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

08/05/2020

Preinscripció escolar 2020-2021

Pròximament es comunicarà el calendari de preinscripció de les escoles bressol municipals
Veure imatge de Preinscripció escolar 2020-2021 (nova finestra)

Tal com ha comunicat el Departament d’Educació de la Generalitat, del 13 al 22 de maig es farà la preinscripció escolar per a primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Durant aquest termini, la preinscripció es podrà fer de manera telemàtica, a través del portal del Departament d’Educació preinscripcio.gencat.cat. La documentació necessària, escanejada o fotografiada, s’haurà d’enviar al correu electrònic oficial del centre que es demana en primera opció. Les famílies que no puguin realitzar la preinscripció de manera telemàtica hauran de demanar cita prèvia en el centre que hagin triat en primer lloc, per fer-la presencialment entre el 19 i el 22 de maig.

Per als ensenyaments postobligatoris, les dates queden de la següent manera: batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny; cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny, del 2 al 8 de juny, i cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny, del 10 al 17 de juny.

Pròximament es comunicarà el calendari de preinscripció de les escoles bressol municipals.

El plantejament és que tots els tràmits es puguin fer en línia per evitar els desplaçaments de les famílies. No obstant això, s’obre un termini presencial per a les famílies que no puguin recórrer a aquesta opció.

L’Ajuntament ha distribuït entre les famílies d’infants que han de fer P3 o primer de l’ESO el curs vinent, la Guia dels centres educatius de L’Hospitalet 2020-2021, en la qual es pot consultar la informació de cada centre.

L’Oficina Municipal d’Escolarització informarà telemàticament a través dels telèfons 010 (per a trucades realitzades des de L’Hospitalet) i 900 10 02 77 (per a trucades realitzades des de fora del terme municipal). D’acord amb els criteris de proximitat, es prioritza que durant la fase presencial les famílies s’adrecin als centres educatius. L’Oficina Municipal d’Escolarització, en casos excepcionals i tràmits extraordinaris, atendrà de manera presencial, per evitar riscos innecessaris.

L’Ajuntament ha activat la neteja als diferents espais de les escoles de L’Hospitalet perquè estiguin amb les condicions adequades de desinfecció per rebre les famílies durant el període de preinscripció presencial, d’acord amb les mesures organitzatives i de prevenció que indica el Departament de Salut de la Generalitat.
 

Podeu consultar els centres educatius de L'Hospitalet en el següent enllaç: GUIA CENTRES EDUCATIUS

Últimes notícies

Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Veure imatge de La novel·la Las jaurías, d’Alberto Gil, guanya el 14è Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400