Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/05/2017
Educació

El tàndem format per la Biblioteca Tecla Sala i l’Escola Joan Maragall, presentat a la trobada de Biblioteques Escolars de Catalunya

La jornada destaca la importància del treball en xarxa
Veure imatge de  El tàndem format per la Biblioteca Tecla Sala i l’Escola Joan Maragall, presentat a la trobada de Biblioteques Escolars de Catalunya (nova finestra)
Paqui Serrano, coordinadora de la biblioteca de l’Escola Joan Maragall, i Pedro Bravo, director de la Biblioteca Central Tecla Sala, han presentat el tàndem que els dos equipaments mantenen des del curs 2015-2016. La presentació s’ha fet avui en el marc de la 2a Trobada Pedagògica de Biblioteques Escolars de Catalunya, que ha tingut lloc a Badalona.

L’aliança entre la Biblioteca Tecla Sala i l’Escola Joan Maragall persegueix potenciar la relació del centre educatiu i la biblioteca a partir de les visites dels alumnes, d’activitats literàries, del treball amb els pares i les mares a través d’un club de lectura i en la col•laboració en les tasques tècniques del manteniment de la biblioteca escolar. Tot això amb l’objectiu de promocionar i potenciar l’hàbit lector i l’aprenentatge actiu.

La col•laboració establerta entre la biblioteca i el centre escolar forma part de Fem tàndem L’H, un programa transversal de les regidories de Cultura i Educació que posa en relació les escoles públiques amb equipaments i institucions culturals per desenvolupar un projecte en el camp de les arts, la cultura i les ciències.

La 2a Trobada Pedagògica de Biblioteques Escolars de Catalunya ha posat l’èmfasi en la importància del treball en xarxa tot mostrant algunes experiències d’èxit.

Últimes notícies

Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la Guàrdia Urbana amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
Veure imatge de  National Geographic presenta l’exposició “Un día cualquiera” del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet acollirà a partir d’aquest any el Village Underground, un projecte de promoció cultural ja present a Londres i Lisboa   (nova finestra)
Veure imatge de  Comença la darrera fase de remodelació del carrer dels Naranjos, a Pubilla Cases   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400