Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
19/01/2021 11:00:00
Ocupació juvenil

Referents d’Ocupació Juvenil va atendre 660 joves durant 2020

Tres tècniques orientadores atenen les consultes a les oficines de l’Àrea d’Ocupació (carretera del Mig, 85-87) i a l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141).

Referents d’Ocupació Juvenil ha tancat l’any 2020 amb 660 joves atesos, que van generar un total de 805 actuacions d’assessorament, informació i tutories en els àmbits de la formació i del món laboral, contribuint així a la millora de l’ocupabilitat i facilitant i acompanyant el jovent en la seva transició al món laboral o en el retorn al sistema educatiu.

Els joves usuaris del programa van ser atesos de manera presencial, amb cita prèvia, o de manera telemàtica. El projecte —que està coordinat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i la Regidoria de Joventut—pretén facilitar i acompanyar la transició dels joves del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Cal destacar que més de 100 joves atesos a Referents d’Ocupació Juvenil han estat derivats i adherits a recursos de formació ocupacional de L’Hospitalet i de municipis veïns, com ara programes de formació i inserció (PFI), projectes singulars, cases d’oficis, formació d'oferta en àrees prioritàries (FOAP) o formacions del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Pel que fa a l’àmbit laboral, s’ha treballat l’acompanyament en la recerca de feina buscant oportunitats laborals en el nou context econòmic, marcat per la crisi provocada per la Covid-19.

Enguany, el programa Referents d’Ocupació Juvenil de la Garantia Juvenil ja ha iniciat una nova edició i compta amb tres tècniques orientadores que atendran les consultes a les oficines de l’Àrea d’Ocupació (carretera del Mig, 85-87) i a l’Oficina Jove (carrer del Llobregat, 127-141).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400