Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/11/2019

Nadal 2019

L'Hospitalet s'il·lumina per Nadal

“L’essència del Nadal”, lema de la campanya d’enguany

Veure imatge de  L'Hospitalet s'il·lumina per Nadal (nova finestra)
L’Hospitalet li ha donat la benvinguda al Nadal amb el tradicional acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc i un espectacle amb música i llums a la plaça de l’Ajuntament.

El lema de la campanya nadalenca d’enguany és “L’essència del Nadal” i vol posar en relleu la importància de les aromes i de les olors del Nadal, així com també tot allò que forma part de la tradició i que ens recorda que ja torna a ser Nadal.

L’acte ha consistit en un espectacle de videomapatge projectat a la façana de l’edifici consistorial, realitzat en col·laboració amb els alumnes del CIFO de L’Hospitalet. Igual que en els darrers anys, s'ha acompanyat d’una història per als més petits que tenia els robots com a protagonistes.

Amb un espectacle de llums i sons, s'ha fet l’encesa simbòlica dels llums de Nadal de la ciutat amb la il•luminació de la plaça de l’Ajuntament, de la façana de l’edifici consistorial i de l’avet que hi ha a laplaça. En sintonia amb el lema de la campanya, l’espectacle ha estat acompanyat d’olors i d’efectes visuals.

Tot i la pluja que ha fet acte de presència, la festa ha acabat amb música i degustació de llaminadures amb xocolata.

A més de la plaça de l’Ajuntament i de les rambles de Just Oliveras i de la Marina, també s’il•luminaran un total de 67 carrers i avingudes de tots els barris de L’Hospitalet. Com és habitual, l’Ajuntament assumeix el 50 % del cost de la instal•lació de llums i garlandes i el 100 % del consum elèctric, mentre que el 50 % restant de la instal•lació l’assumeixen els comerciants. Per garantir l’estalvi energètic, l’enllumenat combina bombetes de baix consum i led. Els llums estaran encesos des d’avui i fins al 6 de gener, ambdós inclosos.


El pessebre institucional i la XXVII Mostra Pessebrista

Tothom que ho ha volgut ja ha pogut visitar el pessebre institucional de sobretaula instal•lat al vestíbul de l’Ajuntament i que manté en la mateixa  línia clàssica de sempre. Es podrà visitar des d’aquesta tarda i fins al 4 de gener.

També s’ha inaugurat a l’Harmonia la XXVII Mostra Pessebrista de L’Hospitalet, una mostra de diorames, naixements tradicionals i interpretacions modernes del pessebre clàssic, realitzades per diferents artistes locals i col•lectius vinculats a la ciutat. Es podrà visitar fins al 6 de gener.

Últimes notícies

Veure imatge de Reformada l’illa entre els carrers de Menéndez Pidal, de Sant Rafael i l’avinguda d’Isabel la Catòlica (nova finestra)
Veure imatge de Treballs nocturns de fumigació contra l’escarabat de l’om a la zona sud de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Trobat un refugi de la Guerra Civil durant les obres de construcció de l’Escola Ernest Lluch, a la Torrassa (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet convocarà al setembre 25 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400