Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de  El grup de treball d'Educació Especial ha finalitzat l'encàrrec del Consell Educatiu (nova finestra)
24/04/2018

El grup de treball d'Educació Especial ha finalitzat l'encàrrec del Consell Educatiu

El grup de Treball d’Educació Especial constituït en el marc del Consell Educatiu de l’Hospitalet, i format per diversos agents del sector implicat en l’àmbit de l’educació especial, en la sessió celebrada el passat dimecres, 18 d’abril, va donar per finalitzat l’encàrrec del Consell Educatiu després de tres sessions de debat, reflexions i aportacions des dels diferents sectors.

El grup de treball ha elaborat un document on es recullen les necessitats que té la ciutat en el camp de l’educació especial i on fa la demanda dels recursos per donar-hi resposta. Aquest document es presentarà en la propera sessió del Plenari del Consell Educatiu de l’Hospitalet per a la seva aprovació, i serà aquest òrgan de participació de la Comunitat educativa qui l’elevarà a l’administració educativa corresponent.

Recordem que la constitució d’aquest grup es va aprovar per unanimitat en la sessió plenària del Consell Educatiu de l’Hospitalet del 7 de novembre de 2017, fruit del protocol signat entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de l’Hospitalet de col•laboració en matèria d’educació signat el 20 de febrer de 2017.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400