Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/12/2018
Guàrdia Urbana

 La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil  

Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Per recaptar fons per construir un nou hospital d’oncologia infantil a Sant Joan de Déu

La policia local de L’Hospitalet, igual que altres policies locals de Catalunya, s'ha afegit a la iniciativa “Pels valents”, també coneguda com la dels “Escuts solidaris”. Aquesta campanya té com objectiu fer realitat el Sant Joan de Déu (SJD) Pediàtric Càncer Center Barcelona, el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, al recinte hospitalari de Sant Joan de Déu.

La campanya va començar l’any passat quan els caps de les policies locals de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric van decidir seguir l’exemple dels agents de la Policia Municipal de Terrassa, que van rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer i fotografiar-se amb ells per il•lustrar un calendari solidari a favor de la causa. Els caps d’aquests tres cossos policials van tenir llavors la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballen i crear-ne un “Pels valents” —lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona. La campanya #pelsvalents té com a objectiu recaptar fons per a la creació del centre oncològic més gran d’Europa al @SJDbarcelona.  Els organitzadors de la campanya han distribuït  fins avui més de 40.000 escuts. A hores d’ara, ja són més de 80 el cossos policials adherits a aquesta campanya a tot Catalunya.

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet s’ha adherit ara a la campanya i a mitjan febrer de 2019 organitzarà un acte central de totes les policies locals adherides i en farà pública la recaptació. Col•laborar-hi és molt fàcil. Per un donatiu mínim de 4 euros, s’ofereix l’escut solidari de la Guàrdia Urbana.

També es pot ajudar fent difusió entre amics i coneguts o a les xarxes socials a través del hashtag #pelsvalents i #paralosvalientes. Si esteu interessats a adquirir l’escut solidari o coneixeu algú que hi vulgui col•laborar, us podeu adreçar a les regidories de districte, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer de Girona i a l’edifici del carrer del Migdia, 5-7 (Servei de la Guàrdia Urbana).Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet obre la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 amb més grups a infantil i secundària (nova finestra)
Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400