Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

20/04/2018

19enes Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat a l'Hospitalet  

Aquest divendres, 15 de juny, a les 12h tindrà lloc la Clausura de les 19es Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat al Tecla Sala
 

Veure imatge de  19enes Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat a l'Hospitalet   (nova finestra)
Aquest divendres, 15 de juny, a les 12h tindrà lloc la Clausura de les 19es Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat al Tecla Sala. Per consultar el programa podeu clicar en el següent enlla: Programa

Les Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat són una iniciativa de l'Ajuntament que fomenta la creativitat científica i tecnològica, i l'actitud de recerca i innovació de l'alumnat dels centres d'ensenyament secundari de l'Hospitalet (Batxillerat).

Els i les estudiants de Batxillerat dels centres d'ensenyament secundari públic i concertat de l'Hospitalet poden presentar el Treball de Recerca, sigui a títol individual o en equip, tutoritzats pel professorat.

Els treballs presentants han d'incorpar metodologies fonamentades en els mètodes científics i de projectes, i tractar sobre àmbits temàtics: de ciutat, d'igualtat de gènere, agenda 21 experimental, tecnològic, expressió, social.

Per al bon funcionament de les Jornades es constitueix una COMISSIÓ ORGANITZADORA, presidida pel regidor d'Educació de l'Ajuntament de l'Hospitalet, i formada per representants de diferents institucions i serveis de l'àmbit universitari,  Departament d'Ensenyament, de la Investigació, comunitat educativa de l'Hospitalet, entre d'altres.

Podeu consultar les bases de la convocatòria de les 19es Jornades en el document adjunt.

El passat 24 de maig va tenir lloc la presentació dels 26 . En total s'han presentat per aquesta edició 50 treballs dels quals s'han seleccionat 26, amb la participació de 12 centres (8 instituts i 4 centres concertats), 4 projectes més que l'edició passada.

 

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400