Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/10/2020 10:00:00
Salut

Avui obren dos equipaments municipals més perquè Salut faci proves PCR a L’Hospitalet

  L’Ajuntament cedeix en total tres equipaments municipals on Salut fa proves PCR a L’Hospitalet

  La ciutadania hi acudirà sempre amb cita prèvia, derivada prèviament pel seu CAP
Veure imatge de Avui obren dos equipaments municipals més perquè Salut faci proves PCR a L’Hospitalet (nova finestra)

Avui el Departament de Salut disposa de dos nous equipaments municipals a L’Hospitalet per fer seguiment de detecció de possibles contagis de Covid-19: el Casal de Gent Gran de Sant Josep, per atendre la població del centre de la ciutat, i el Casal de Gent Gran Provençana, que atendrà població de la zona sud de L’Hospitalet. La setmana passada, l’Ajuntament ja va cedir la utilització del Casal de Pubilla Cases per fer proves entre els residents dels barris de la Florida i Pubilla Cases a la zona nord.

Aquests espais acolliran un dispositiu permanent per fer proves PCR, fins que la situació de la Covid-19 millori, amb l’objectiu de derivar a aquests equipaments els grups de contactes dels casos positius de Covid-19 que puguin aparèixer, principalment a centres educatius, però també s’hi podran derivar persones no vinculades al món educatiu a fi de descongestionar els CAP de la ciutat.

En aquests espais, el funcionament serà sempre amb cita prèvia, que donaran els CAP per telèfon. No s’hi pot anar sense cita prèvia.

Cadascun dels tres dispositius tindrà una reserva d’aparcament per a una unitat mòbil de PCR. Aquest vehicle es podrà traslladar al punt on calgui fer les proves en comptes de derivar les persones al dispositiu. En alguns casos, es traslladaran als centres educatius.

 

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400