Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

23/09/2020 14:05:00
Economia

Núria Marín celebra la decisió de fer el MWC el juny de 2021

 La celebració de l’MWC el juny suposa ajornar el certamen tres mesos.
Veure imatge de Núria Marín celebra la decisió de fer el MWC el juny de 2021 (nova finestra)

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha exposat que celebra la decisió de l’organització del Mobile World Congress, anunciada avui, de posposar al juny de 2021 la propera edició del certamen. La decisió de fer el MWC del 28 de juny a l’1 de juliol, segons l’alcaldessa, “garanteix la celebració d’aquesta gran cita tecnològica global amb totes les garanties sanitàries, donant més temps a la lluita contra la pandèmia i a la distribució de les primeres vacunes”. L’alcaldessa ha recordat que el Mobile World Congress té un gran impacte econòmic en L’Hospitalet i en tot l’àrea metropolitana.

Aquest matí, Núria Marín i el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, s’han reunit a la casa consistorial per parlar de la propera edició del certamen. La celebració de l’MWC el juny suposa ajornar el certamen tres mesos.

A mitjans de febrer passat, GSMA va cancel·lar l’edició de 2020 davant la situació creada per la Covid-19. La pandèmia també va obligar a cancel·lar les activitats paral·leles que estaven previstes a la ciutat coincidint amb el certamen: YOMO; el Festival Interactiu de Ciència i Tecnologia, que en els darrers anys es fa a La Farga; les jornades #MobileTec, que organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet per difondre les oportunitats formatives i laborals que obren les noves tecnologies, i L’Hospitalet Experience, la proposta gastronòmica i d’oci que es programa a l’entorn de la plaça d’Europa com una oferta complementària al certamen.

Últimes notícies

Veure imatge de Recomanacions davant el tancament de Dentix  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400