Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

22/03/2019
Mobilitat

La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge

Aquesta nova línia reforça la línia L10, entre L’Hospitalet i Sant Joan Despí
Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda, han visitat aquest matí la nova línia L11, que des d’ahir uneix l’Hospital de Bellvitge, a L’Hospitalet, amb l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, passant pels barri de Sanfeliu, Centre i Bellvitge.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que “Ajuntament de L’Hospitalet i Àrea Metropolitana de Barcelona hem treballat de la mà per fer possible aquesta  nova línia, molt reivindicada pels veïns i les veïnes del barri de Sanfeliu”.

La nova línia té una dotació de 4 autobusos i el disseny de l’horari i recorregut permetrà que aquesta circuli com a reforç de la línia L10, reduint la freqüència actual de 20 minuts a 10 minuts, en el tram comú d’ambdues.

A més, amb les sortides combinades de les línies L10 i L11 des de Sant Joan Despí i Bellvitge es reforçarà l’oferta de transport entre els dos centres hospitaleris de referència en el territori.

Últimes notícies

Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, contra el càncer de mama (nova finestra)
Veure imatge de  Oberta la inscripció per participar en el sorteig de patges per a la Cavalcada  (nova finestra)
Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400