Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/03/2019

Mobilitat

La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge

Aquesta nova línia reforça la línia L10, entre L’Hospitalet i Sant Joan Despí

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda, han visitat aquest matí la nova línia L11, que des d’ahir uneix l’Hospital de Bellvitge, a L’Hospitalet, amb l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí, passant pels barri de Sanfeliu, Centre i Bellvitge.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha explicat que “Ajuntament de L’Hospitalet i Àrea Metropolitana de Barcelona hem treballat de la mà per fer possible aquesta  nova línia, molt reivindicada pels veïns i les veïnes del barri de Sanfeliu”.

La nova línia té una dotació de 4 autobusos i el disseny de l’horari i recorregut permetrà que aquesta circuli com a reforç de la línia L10, reduint la freqüència actual de 20 minuts a 10 minuts, en el tram comú d’ambdues.

A més, amb les sortides combinades de les línies L10 i L11 des de Sant Joan Despí i Bellvitge es reforçarà l’oferta de transport entre els dos centres hospitaleris de referència en el territori.

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400