Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/04/2020

L’Ajuntament lliurarà routers de connexió wifi a internet i targetes SIM a 500 famílies vulnerables

Proinfància ha donat 180 tablets per a les famílies més necessitades de la ciutat, que es distribuiran a través de les entitats d’oci infantil i juvenil
Veure imatge de L’Ajuntament lliurarà routers de connexió wifi a internet i targetes SIM a 500 famílies vulnerables (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet lliurarà en els propers dies 500 routers inalàmbrics de connexió wifi, 500 targetes SIM —de les quals 300 han estat donades per l’operadora Vodafone—, que donaran servei a 500 famílies de la nostra ciutat. D’aquesta manera es garantirà l’accés a internet de famílies vulnerables per garantir als infants que mantinguin el contacte amb els seus centres educatius. Tots aquests aparells seran distribuïts en els propers dies.

D’altra banda, a través del programa Proinfància de la Caixa, han arribat a la ciutat 180 tauletes, que es lliuraran a les famílies més necessitades a través de les entitats d’oci educatiu infantil i juvenil i amb el suport de l’Àrea de Joventut. A aquestes famílies se’ls proporcionarà una part dels routers i targetes SIM que aporta l’Ajuntament.

L’Ajuntament ha coordinat aquesta iniciativa amb el Departament d’Educació, que no podia garantir la connectivitat a totes aquestes llars del municipi. L’objectiu de l’Ajuntament de L’Hospitalet és contribuir a donar cobertura per tal que l’accés a internet arribi a l’alumnat més vulnerable i tinguin les mateixes oportunitats per continuar amb l’aprenentatge. També s’ha coordinat l’acció amb els centres escolars de la ciutat.

L’Ajuntament de L’Hospitalet continuarà treballant amb el Departament d’Educació per si cal prendre altres mesures per respondre a les necessitats que es puguin plantejar als centres educatius de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)
Veure imatge de Comencen les obres de l’Escola Ernest Lluch (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament reparteix 85.000 mascaretes entre gent gran i infants  (nova finestra)
Veure imatge de La novel·la Las jaurías, d’Alberto Gil, guanya el 14è Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400