Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/01/2020
Salut

Una exposició ensenya els infants a tenir cura de les dents

 “Cuida’t les dents” és una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona que del 31 de gener al 12 de febrer s’instal·larà a l’Espai Jove Ca n’Arús
Veure imatge de Una exposició ensenya els infants a tenir cura de les dents (nova finestra)
Amb l’objectiu de donar a conèixer la salut bucodental, arriba a L’Hospitalet l'exposició “Cuida't les dents”, adreçada als nens i a les nenes de primer i segon de primària, que incideix en la responsabilitat i l’autonomia per tenir cura de la seva salut.

“Cuida't les dents” és una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona que cada any es porta a un districte diferent de la ciutat. Aquest any és oberta a l’Espai Jove Ca n’Arús a partir de demà divendres, 31 de gener, fins al 12 de febrer. Demà comptarà amb la presència dels alumnes de dos grups de l’Escola Pau Sans, de 9.30 a 11 hores i d’11 a 12.15 hores. Durant aquests dies, passaran per Ca n’Arús deu escoles del Districte I, que participaran en un total de 22 tallers.

Amb el suport de panells didàctics, els infants coneixen els elements que formen la boca i la seva funció. També informen dels aliments rics en sucre, que afavoreixen l’aparició de càries, i de la forma correcta de rentar-se les dents. Tot això s’explica de manera didàctica i en forma de joc per part dels monitors i de les monitores que estan al capdavant de l’activitat.

L’any passat, aquesta activitat va obtenir una puntuació de 9,6 sobre 10 en l’enquesta final que es realitza entre el personal docent de les escoles que hi participen.

Últimes notícies

Veure imatge de Es reforça la neteja viària (nova finestra)
Veure imatge de La línia 900 per a autònoms i empreses dona resposta a 136 consultes en la primera setmana de funcionament (nova finestra)
Veure imatge de L'Ajuntament recull un lot d'equips de protecció individual que distribuirà entre personal municipal, residències i farmàcies (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400