Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

07/06/2019

L’Hospitalet rep un Premi a la Gestió Pública Esportiva

L'acte va comptar amb la presència dels representants  de les diferents institucions el Sr. Cristián Alcázar, tinent d’Alcalde de Benestar i drets socials i regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament, el Sr. Oriol Marcé, sots director d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l’esport i l’activitat Física del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona. el Sr. Pere Manuel , President del COPLEFC, el Sr. Jordi Solà, Director de l’INEFC Catalunya, així com el Sr. Fernando París, Vice – president adjunt de FAGDE (Federación de Asociaciones de gestores del Deporte de España) i en Josep Campaña, President de l'ACGEP.

Previ al lliurament dels premis vam comptar amb la presència del Sr. Albert Soler, Ex-Secretari d’Estat d’Esports i Ex- President del CSD i actual Director d'Esports Professionals del FC Barcelona, el qual va realitzar una conferència sobre “El paper del gestor esportiu” donant pas a l’acte de lliurament dels reconeixements d’aquesta VII Edició dels premis Catalunya a la gestió esportiva.

I els premiats van ser:

Premi d'honor: PERE MIRÓ
1. Premi Gestor Esportiu: OSCAR GRAU
2. Premi a la Gestió esportiva pública: CALELLA
3. Premi a la Gestió esportiva pública: LLORET DE MAR
4. Premi a la Gestió esportiva pública: L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
5. Gestió Privada: CADENA METROPOLITAN
6. Premi gestió associativa: CE LLEIDA-LLISTA BLAVA
7. Premi qualitat espai públic: EL PRAT DE LLOBREGAT
8. Premi gestió estatal/internacional: ISIDRE RIGAU
9. Premi a la trajectòria: FRANCESC DE PUIG
10. Premi esdeveniment: LA VOLTA, Rubén Peris
11. Premi estratègia comunicativa: FC BARCELONA
12. Premi foment dels valors: NÀSTIC GENUINE

Així mateix es va fer entrega de diferents reconeixements especials a:

1. Reconeixement especial: DINAMITZACIÓ ESPORTIVA PETITS MUNICIPIS ALT BERGUEDÀ
2. Reconeixement especial: JOSEP LLUIS VILASECA
3. Reconeixement especial: JOSÉ ANTONIO SANCHA
4. Reconeixement especial: BASILIO RODRÍGUEZ
5. Reconeixement especial: VICENTE JAVALOYES
6. Reconeixement especial: MANEL VALCARCE

I per últim es va fer un reconeixement especial molt sentit a DOMINGO MARTINEZ (a títol pòstum) qui va ser un dels impulsors de l'ACGEP i un referent en la gestió esportiva, destacant, entre d'altres la seva trajectòria al capdavant del Patronat Municipal d'Esports de Castelldefels i la seva dedicació incansable per la promoció de l'esport, especialment en el Consell esportiu del Baix Llobregat. Amic, referent i mestre per a molts dels membres de l'ACGEP  que el troben a faltar, no només per la seva vàlua professional sinó molt més encara pels seus valors i la seva dimensió com a persona. Tot i haver estat reconegut anteriorment com a premi d’honor de l’ACGEP i com a fundador de l’Associació, es va voler tenir un darrer record i reconeixement per una persona que va fer molt per la gestió esportiva i que és el “culpable” que molts dels presents al acte del passat dimarts els uneixi la passió per a aquesta professió.

 

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Veure imatge de Es reprèn el servei de lloguer de vehicles verds compartits d’Ubeeqo (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina obre avui les instal·lacions  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400