Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

04/09/2019

Les sis escoles bressol municipals inicien el curs amb normalitat  

En total són 16 les escoles bressol sostingudes amb fons públics, que ofereixen unes 1.400 places per a infants de 0 a 3 anys, més de 600 en els sis centres municipals L’Ajuntament inicia les passes per dotar Collblanc d’una escola bressol municipal 
Veure imatge de  Les sis escoles bressol municipals inicien el curs amb normalitat    (nova finestra)
El curs a les escoles bressol municipals comença aquesta setmana amb normalitat i plena ocupació. Avui, el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat l’escola infantil Estel Blau en un acte d’inauguració del nou curs. Aquesta escola és un centres sense afany de lucre, sostinguts amb fons públics que ofereixen el seu servei en equipaments municipals. Durant la visita, el tinent d’alcaldia ha reclamat la millora en el finançament també d’aquestes escoles per part de la Generalitat.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals l’integren La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc. Aquests centres, un dels serveis més ben valorats per les famílies de L’Hospitalet, atenen un total de 616 infants de 0 a 3 anys.

Al llarg d’aquest curs s’incorporarà un fisioterapeuta a l’espai multisensorial de l’escola bressol municipal La Casa del Molí per treballar directament amb els infants. Cal destacar que les famílies usuàries de les escoles bressol municipals atorguen una puntuació molt alta, entre un 9 i un 9,5, al servei educatiu rebut i destaquen la relació amb els equips docents, la confiança entre aquests i les famílies i el treball pedagògic amb els infants.

A més de les municipals, hi ha cinc escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades per cooperatives de mestres sense afany de lucre, que atendran aquest curs 368 infants. La ciutat compta també amb tres escoles bressol de la Generalitat, amb 295 places, i dues escoles privades subvencionades pel Departament d’Educació de la Generalitat, amb 77 places. En total, L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen unes 1.400 places per a infants de 0 a 3 anys.

Durant el mes de setembre, l'Ajuntament reforçarà les aules de les sis escoles bressol municipals amb més personal per ajudar al procés d'adaptació al centre escolar no tant sols dels infants, sinó també de les famílies què per primera vegada escolaritzen els seus fills i les seves filles, i que requereixen d'un acompanyament durant l'inici de l'escolarització.

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Reordenació de la cruïlla entre la carretera de Collblanc i la travessera de les Corts   (nova finestra)
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Veure imatge de  Millores de la pista del Poliesportiu de les Planes   (nova finestra)
Veure imatge de  Lola Herrera, José Sacristán i Lluís Homar pujaran a l’escenari del Teatre Joventut (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400