Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

30/07/2020

ATENCIÓ: REOBRIM ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS DE L’HOSPITALET EL 31 DE JULIOL

Arrel de la sentència interlocutòria dictada ahir pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, informem que resta aixecada la suspensió d'obertura dictaminada en el seu dia i, a partir de demà divendres 31 juliol, els equipaments esportius i piscines descobertes de la ciutat tornen a obrir en el seu horari habitual (a excepció del PM Santa Eulàlia, que ho farà el dimarts 4 d’agost).

Tot l'anterior, sens perjudici de les modificacions normatives que es puguin produir en el futur i que afectin al règim de mesures en matèria de salut pública referides a la COVID-19.

Les nostres instal·lacions segueixen gaudint d’espais segurs i saludables i estan totalment adaptades per a la pràctica d’esport amb totes les mesures per a garantir la seguretat de les persones usuàries i del personal.

Us esperem, com sempre, per fer el que més ens agrada: FER ESPORT!

#esportessalut #somesport
 

Últimes notícies

Veure imatge de El nou curs d’FP arrenca amb més demanda en l’àmbit de la salut i nous cicles lligats al medi natural (nova finestra)
Veure imatge de 52 nous pisos de protecció oficial al carrer de l’Estronci  (nova finestra)
Veure imatge de El Centre d’Art Tecla Sala presenta “La constant indissoluble”, una instal·lació de Jordi Lafon (nova finestra)
Veure imatge de Nou centre cultural i ecològic als terrenys del pont de Matacavalls (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400