Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/02/2020

Trobada Llegat Jaume Botey i Vallès

Veure imatge de Trobada Llegat Jaume Botey i Vallès (nova finestra)
El passat 15 de febrer van fer dos anys del traspàs de l’escriptor, professor, polític, teòleg i activista Jaume Botey i Vallès. El grup promotor del seu llegat va convocar en aquesta data una trobada a l’IES Torras i Bages, institut en què va ser professor.

A l’acte es va recordar la seva figura i es van presentar els motius i objectius per crear una associació per preservar i fer créixer el seu llegat. Es van presentar les iniciatives que ja estaven en marxa: el nou llibre “Jaume Botey i Vallès. El pensament i l’acció educativa i cívica d’un activista social” editat pel Centre d’Estudis de L’Hospitalet com a número 33 de la col·lecció Quaderns d’Estudis; l’institut de Santa Eulàlia que porta el seu nom i la incorporació de bona part de la seva documentació al fons de l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet que presentarem ben aviat.
 

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400