Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Unes vuitanta entitats apadrinen el riu Llobregat (nova finestra)
12/02/2014
Sostenibilitat

Unes vuitanta entitats apadrinen el riu Llobregat

Es recolliran les activitats per fomentar l’intercanvi d’informació en el blog elllobregat.blogspot.com.es.
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit aquesta tarda a l’acte de signatura d’apadrinament del riu Llobregat en la qual han participat els representants d’una vuitantena d’entitats i col•lectius de L’Hospitalet. També hi han anat la regidora delegada d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, Glòria Herance, i el regidor del Districte I, Alfonso Salmerón.

L’acte d’apadrinament simbolitza el compromís de cada col•lectiu signant de fer una actuació en pro del riu Llobregat. Hi han participat diverses associacions: escoles, instituts, casals de gent gran, esplais, associacions de veïns, ecologistes, entitats culturals i persones a títol individual. Núria Marín ha dit que l’acte d’avui suposa “un compromís personal i col•lectiu per dur a terme actuacions encaminades a difondre el riu i gaudir-ne, entre tots hem de fer nostre el riu”.

L’alcaldessa ha anunciat que “l’Ajuntament de L’Hospitalet treballa ja amb un calendari que preveu que, a final del 2025, la transformació de l’avinguda de la Granvia arribi fins al riu Llobregat, que ens permetrà millorar l’accés”. Marín ha afegit: “Modernitat, impuls econòmic per a la ciutat i garantia de l’entorn natural. Aquest és el projecte”.

La carta Apadrinament del riu Llobregat recull la realització de diferents activitats, visites o tallers per tal de difondre la rellevància del riu dins la història de L’Hospitalet. També es recolliran les activitats per fomentar l’intercanvi d’informació en el blog elllobregat.blogspot.com.es.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400