Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/06/2020

Informació sobre la reobertura dels Poliesportius Municipals de  L'Hospitalet i de les mesures adoptades per a la compensació de les quotes del període del 13 al 31 de març

Veure imatge de Informació sobre la reobertura dels Poliesportius Municipals de  L'Hospitalet i de les mesures adoptades per a la compensació de les quotes del període del 13 al 31 de març (nova finestra)

Després de més de dos mesos a casa fent entrenaments virtuals i oferint-vos un contingut variat a través de les nostres xarxes socials, anunciem que el pròxim DILLUNS 29 DE JUNY obrim de nou les nostres instal·lacions. Tot el personal estem desitjant tornar-te a veure, i com sempre, vetllarem per garantir el compliment dels protocols, ajudar-te i facilitar-te la teva estància al centre.

Podeu consultar aquí la informació que hem enviat a totes les persones abonades als Poliesportius Municipals amb informació important sobre la reobertura.

Us esperem amb la mateixa il·lusió de sempre per poder seguir cuidant-te com fèiem abans.
 

Gràcies per la teva confiança!!
 

Últimes notícies

Veure imatge de Es presenta el Pacte de ciutat davant del Consell de Ciutat de L’H  (nova finestra)
Veure imatge de Aprovat el projecte de soterrament de la Granvia a L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400