Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/10/2020 10:10:00
Seguretat ciutadana

La Guàrdia Urbana decomissa cinc quilograms de marihuana en un local cannàbic del Centre

  En l’operació ha estat detingut un home de 36 anys per un delicte contra la salut pública

  La droga confiscada tindria un valor aproximat al mercat de 20.000 euros
Veure imatge de La Guàrdia Urbana decomissa cinc quilograms de marihuana en un local cannàbic del Centre  (nova finestra)

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha decomissat cinc quilograms de marihuana i ha detingut un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola, en una operació antidroga duta a terme en un local cannàbic de l’avinguda del Carrilet, al barri del Centre.

L’actuació es va produir dilluns després que agents de paisà realitzessin durant una setmana tasques de vigilància al centre cannàbic, arran de les queixes veïnals rebudes per un possible tràfic de substàncies estupefaents.

En l’operació, la Guàrdia Urbana va identificar i escorcollar l’home posteriorment detingut, que sortia del local amb una bossa de grans dimensions en la qual portava cinc quilograms de marihuana en cabdells distribuïts en sis bosses de plàstic transparent, envasades al buit per a la millor conservació de la droga.

El detingut, que ha passat a disposició judicial, està acusat d’un delicte contra la salut pública, atès que la gran quantitat de droga intervinguda indica que estava destinada al tràfic d’estupefaents o a l’afavoriment del consum de substàncies a través de la seva distribució a petita escala.

El responsable del centre cannàbic, un home de 29 anys, també està sent investigat per aquests fets.

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400