Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/07/2020

Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat

COM CADA ANY, S’APROFITA L’ESTIU PER REALITZAR OBRES DE MILLORA A LES ESCOLES DE LA CIUTAT
Veure imatge de Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme durant aquest estiu obres de millora en escoles d’infantil i primària i escoles bressol. Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat desenvolupa projectes de millora als instituts de la ciutat.

Les obres que durà a terme l’Ajuntament consisteixen en la realització de vestidors en cinc escoles de primària (Bernat Metge, Busquets i Punset, Frederic Mistral, Joaquim Ruyra i Milagros Consarnau); la instal·lació d’un tendal al pati de l’Escola Bernat Desclot; la reparació dels pòrtics i la millora de la coberta de l’Escola Charlie Rivel; la millora de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra i la millora de les cobertes de l’Escola Patufet Sant Jordi i de l’escola bressol Garabatos.

D’altra banda, es faran intervencions per adequar lavabos i revestiments en les escoles Josep Janés i Lola Anglada; en els instituts escoles Pere Lliscart i Puig i Gairalt, i en les escoles bressol Casa del Molí i Casa del Parc.

Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat intervé en l’Escola Frederic Mistral (adequació de quatre aules) i en l’Institut Escola Puig i Gairalt (en el qual ja s’ha realitzat la substitució de la impermeabilització de la coberta i revestiment de la planta tercera).

El Departament d’Educació també procedirà a adequar espais interiors de l’Escola d’Educació Especial Estel-Can Bori; crear un accés accessible, mitjançant una rampa, a l’Institut Joaquim Ruyra, i diferents obres de millora als instituts Rubió i Ors, Torras i Bages, Pedraforca, Eugeni d’Ors, Europa i Eduard Fontseré. També ampliarà els mòduls prefabricats als instituts Jaume Botey i Pere Lliscart.

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400