Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament distribueix mascaretes entre les persones usuàries dels vuit mercats municipals (nova finestra)
08/05/2020 11:30:00
Comerç

L’Ajuntament distribueix mascaretes entre les persones usuàries dels vuit mercats municipals

Voluntaris de l’Oficina de Voluntaris de L’Hospitalet repartiran entre avui i demà 5.000 mascaretes higièniques

  Es tracta d’una acció de sensibilització envers la necessitat d’utilitzar aquests elements de protecció

A primera hora del matí s’ha iniciat la distribució de mascaretes higièniques entre les persones usuàries dels vuit mercats municipals, a càrrec de voluntaris  de l’Oficina de Voluntaris de L’Hospitalet. En total es repartiran 5.000  mascaretes que formen part d’una tramesa que el Govern de l’Estat ha fet arribar a la ciutat. La distribució es fa en l’horari comercial, de 8 a 14 hores, i continuarà demà, dissabte.


Els mercats municipals de L’Hospitalet han estat oberts al públic per garantir el subministrament d’aliments frescos a la ciutadania durant l’estat d’alarma per la Covid-19. Des de l’Ajuntament i en col·laboració amb la direcció i els paradistes dels mercats, s’han pres mesures d’higiene i prevenció per tal de preservar la salut i la seguretat de comerciants i clientela i frenar el nombre de contagis. Així, s’han distribuït 4.000 guants de làtex; s’han difós falques informatives a través de la megafonia; s’han col·locat rètols explicatius sobre les mesures de seguretat i higiene a tots els equipaments, i s’han subministrat cintes adhesives per delimitar les distàncies mínimes de seguretat amb les parades.


Les darreres setmanes s’ha detectat un augment de comandes telemàtiques i una major sensibilització de comerciants i clientela quant a la conveniència d’optar per aquest sistema. Així, bona part dels mercats han incrementat el servei de repartiment a domicili, especialment adreçat a la població en situació de risc i l’han difós a través de les seves xarxes socials.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400