Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

03/06/2020 16:33:00
Covid-19

Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector

Ajuntament i restauradors van manifestar la seva preocupació per la situació econòmica i la necessitat de treballar conjuntament
Veure imatge de Ajuntament i restauradors treballen per impulsar la reactivació del sector (nova finestra)

Representants municipals i del sector de la restauració han iniciat trobades per abordar la delicada situació del sector i valorar conjuntament maneres d’encarrilar-ne la reactivació en un futur immediat.

Ahir van tenir lloc diferents reunions, amb la participació de Rocío Ramírez, tinenta d'alcaldia d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social;  José Castro, tinent d’alcaldia de Convivència i Seguretat; representants del Gremi d'Hostaleria de L'Hospitalet i un grup de restauradors que lideren l'interès en la recerca de solucions.

La trobada va servir per analitzar la situació actual en la tornada a l’activitat encara sota els efectes de la crisi sanitària. Ajuntament i restauradors van manifestar la seva preocupació per la situació econòmica i la necessitat de treballar conjuntament perquè el sector recobri el vigor i la confiança de la ciutadania.

A L'Hospitalet, hotels, restaurants i bars sostenen gairebé 3.500 llocs de treball, i es considera un sector especialment clau perquè de la seva bona salut en depenen les reputacions gastronòmica i turística de la ciutat, dos fenòmens clarament emergents en els darrers anys i que signifiquen apostes estratègiques de futur per a l’Ajuntament.

Restauradors i representants municipals s'han instat a establir reunions periòdiques durant les setmanes i els mesos vinents i a posar ja sobre la taula mesures concretes que permetin impulsar la recuperació d'un sector tan vital per a la ciutat. 

Últimes notícies

Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Veure imatge de El Centre Cultural Santa Eulàlia acull els dies 9, 16 i 23 de juliol unes jornades de donació de sang (nova finestra)
Veure imatge de Nou carril bici segregat a la travessia Industrial (nova finestra)
Veure imatge de Remodelació del Govern municipal (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400