Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/08/2020

Torna Summer Experience

Veure imatge de Torna Summer Experience (nova finestra)

Activitats culturals a tots els districtes amb el Summer Experience que arriba a la ciutat més tard del previst a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19. Del 27 d’agost al 9 d’octubre. Els jardins de Can Sumarro i el parc de la Remunta al Districte I, el parc de la Marquesa al Districte II, la plaça de Maria Artigal al Districte III, la plaça de la Carpa i el Centre Cultural la Bòbila als Districte IV i V i el parc de Bellvitge al Districte VI són els escenaris.

Les activitats del Districte I —el Centre, San Josep i Sanfeliu— es concentren als jardins de Can Sumarro. A més de les activitats de biblioteques, l’1 d’octubre tindrà lloc una jornada científica amb tastets de ciència (tallers i contes científics), de 17 a 20 h, i un taller d’observació astronòmica, a les 21 h, a càrrec d’Univers Quark.

El Parc de la Remunta acollirà el festival Per Amor a L’Hart, del 17 al 19 de setembre, un nou emplaçament del festival d’arts de carrer que organitza Bipol.art. Les entrades gratuïtes estan disponibles al web del festival http://festivalperamoralhart.com.

El parc de la Marquesa acull al seu interior un jardí secret on es desenvoluparan les activitats del Districte II —Collblanc i la Torrassa—  dedicades a la música, com l’actuació de Prometeo García, banda tribut a Extremoduro (27 d’agost, a les 20 h), i O Val das Mouras, per presentar el treball Bruixes i poetes (4 de setembre, a les 21.30 h), monòlegs científics (4 de setembre, a les 19.30 h) o el Sonar  + D (19 de setembre), que alternarà activitats presencials i en streaming.

La plaça de Maria Artigal, davant del Centre Cultural Santa Eulàlia, és el centre del Summer al Districte III —Santa Eulàlia i Granvia Sud—, amb titelles, els dimarts; circ, els dimecres, i música, els dijous. El 2 de setembre, a les 18 h, es farà la desena trobada de dansa i cultura urbana, amb la participació de Companyia Baiana, Agnés Sala & Héctor Plaza i Companyia Nishelma.

Als districtes IV i V —Pubilla Cases, Can Serra i la Florida—, la plaça de la Carpa i el Centre Cultural la Bòbila seran els escenaris del Summer amb espectacles familiars i la reprogramació d’espectacles de la suspesa Quinzena de Dansa Metropolitana, com l’espectacle Finale, de la companyia Del Revés, dansa vertical a la façana del centre cultural (3 de setembre, a les 10.30 h).

Finalment, el Districte VI —Bellvitge i Gornal— programa actuacions musicals al parc metropolità de Bellvitge, com la que protagonitzarà Doc & Friends, música de blues rock, el 4 de setembre, a les 20 h.

Totes les activitats tindran aforament limitat i s’aplicaran les mesures de seguretat i higiene establertes per combatre la Covid-19: distanciament físic, neteja de mans i ús obligatori de mascareta.

Últimes notícies

Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques per al Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Sónar+D amb una proposta que uneix art, recerca i innovació (nova finestra)
Veure imatge de Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400