Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

19/02/2020

Una exposició repassa les diverses cares artístiques del dibuixant de còmics Jordi Macabich

Veure imatge de Una exposició repassa les diverses cares artístiques del dibuixant de còmics Jordi Macabich (nova finestra)
Del 20 de febrer al 5 d’abril, l’Harmonia acull una exposició antològica de l’obra de Jordi Macabich, artista polifacètic i agent cultural que va participar activament de la vida ciutadana, especialment al seu barri de Santa Eulàlia.

Amb l’exposició es vol recordar la figura de Macabich com a artista i persona, amb originals de la seva obra, cedits per familiars i amics, i publicacions impreses d’obres realitzades per ell en les diverses facetes d’artista: dibuixant de còmics, il·lustrador, pintor, escultor i dissenyador de capgrossos.

Com a dibuixant de còmics, Macabich va col·laborar activament amb editorials com Bruguera (Inspector Dan, Historias), Ferma (Aventuras ilustradas) o Semic (Historias para no dormir), i va treballar per mercats com el britànic (War Picture Library, Commando) o l’alemany (Buffalo Bill).

Amb Barry Coker va fundar l’agència Bardon Art, de la qual va ser gerent, que va aportar historietes i il·lustracions de molta qualitat a diverses editorials estrangeres.

Jordi Macabich (1925-2015) va ser un dels fundadors del Saló del Còmic de Barcelona. Va estar molt lligat al barri de Santa Eulàlia i va ser un actiu col·laborador de Drac d’Or.

Últimes notícies

Veure imatge de El Museu acull una exposició que analitza el nu masculí al llarg de la història (nova finestra)
Veure imatge de Convocades les Beques L’Hospitalet 2020 (nova finestra)
Veure imatge de Les biblioteques recuperen tots els serveis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400