Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

12/05/2020

L’EMMCA i Plàudite Teatre guardonades als Premis Baldiri Escola Catalunya

EL GUARDÓ ES LLIURARÀ EL 7 DE JUNY EN UNA GALA VIRTUAL AL TEATRE LLIURE
Veure imatge de L’EMMCA i Plàudite Teatre guardonades als Premis Baldiri Escola Catalunya  (nova finestra)

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) i Plàudite Teatre han estat guardonades amb els premis Premi Baldiri Escola Catalunya. L'EMMCA ha estat reconeguda com a projecte singular  i Plàudite per la seva aportació i relació amb les escoles.

L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) és una de les iniciatives guanyadores del Premi Baldiri Escola Catalunya per a projectes educatius singulars que aporten solucions als reptes actuals i que, alhora, situen la cultura, la llengua i la creativitat com a eixos vertebradors.

Plàudite Teatre ha obtingut un premi en la categoria Connexions reconeixen l'energia transformadora de l'entitat per fer front als reptes educatius.

El Premi Baldiri Escola Catalunya s’emmarca en la 42a edició dels Premis Baldiri Reixac, que atorga la Fundació Carulla en reconeixement de l’empenta i la innovació de mestres, agents culturals i alumnes que treballen amb passió per l’educació. Cada any Els Baldiri impulsen idees i projectes artístics i pedagògics que introdueixen la cultura i els nous aprenentatges a l’aula.

L’acte de lliurament dels Premis Baldiri Reixac tindrà lloc el pròxim 7 de juny al Teatre Lliure, en una gala virtual i en “rigorós diferit”.

Últimes notícies

Veure imatge de El Brujo obre la temporada amb Dos tablas y una pasión (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques per al Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet participa en el Sónar+D amb una proposta que uneix art, recerca i innovació (nova finestra)
Veure imatge de Carlos Saura, autorretrato múltiple Berlín, 1994 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400