Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
29/05/2019

L’escola Alpes guanya la Lliga dels Llibres 2018-2019

Els alumnes de l’escola Alpes han estat els guanyadors de la 23a edició de la Lliga dels Llibres davant del grup A de l’Escola la Marina en la final celebrada a la Biblioteca Central Tecla Sala. Els dos grups han demostrat un gran coneixement dels 15 llibres que es proposaven i han finalitzat la ronda de preguntes —una per cada llibre— amb un empat. Per desfer-lo, han calgut 12 preguntes més.

Durant el curs, els alumnes han llegit 15 llibres de diferents temàtiques i en diferents idiomes (català, castellà i anglès) sobre els quals responen les preguntes que han preparat entre tots els grups participants.

L’activitat finalitza amb la festa dedicada als 861 alumnes que han participat en aquesta edició i que tindrà lloc divendres als jardins de la Biblioteca Can Sumarro.

Biblioteques de L’Hospitalet organitza la Lliga dels Llibres amb l’objectiu de dinamitzar i fomentar la lectura com una activitat de plaer i aprenentatge, amb un caràcter lúdic i lluny de l’ambient acadèmic, adreçada a l’alumnat de cinquè de primària.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400