Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

29/05/2019

L’escola Alpes guanya la Lliga dels Llibres 2018-2019

Veure imatge de  L’escola Alpes guanya la Lliga dels Llibres 2018-2019 (nova finestra)
Els alumnes de l’escola Alpes han estat els guanyadors de la 23a edició de la Lliga dels Llibres davant del grup A de l’Escola la Marina en la final celebrada a la Biblioteca Central Tecla Sala. Els dos grups han demostrat un gran coneixement dels 15 llibres que es proposaven i han finalitzat la ronda de preguntes —una per cada llibre— amb un empat. Per desfer-lo, han calgut 12 preguntes més.

Durant el curs, els alumnes han llegit 15 llibres de diferents temàtiques i en diferents idiomes (català, castellà i anglès) sobre els quals responen les preguntes que han preparat entre tots els grups participants.

L’activitat finalitza amb la festa dedicada als 861 alumnes que han participat en aquesta edició i que tindrà lloc divendres als jardins de la Biblioteca Can Sumarro.

Biblioteques de L’Hospitalet organitza la Lliga dels Llibres amb l’objectiu de dinamitzar i fomentar la lectura com una activitat de plaer i aprenentatge, amb un caràcter lúdic i lluny de l’ambient acadèmic, adreçada a l’alumnat de cinquè de primària.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400