Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/06/2020

El Museu de L’Hospitalet reobre el 25 de juny

S'han senyalitzat circuits per visitar les exposicions i facilitar el disctanciament físic
Veure imatge de El Museu de L’Hospitalet reobre el 25 de juny (nova finestra)

El Museu de L’Hospitalet obre les sales per a les visites a les exposicions el pròxim dijous, 25 de juny. El Museu, com la resta d’equipaments culturals, va tancar el 13 de març a causa de l’alerta sanitària per la Covid-19. Ara, recupera una part de l’activitat.

Es podran visitar les exposicions permanents “Color, forma i volum”, el conjunt de retaules de l’antiga església de Santa Eulàlia de Mèrida; “L’Hospitalet: un indret, una història”, al voltant de l’evolució de la ciutat des de 1890, i “L’Hospitalet i la memòria democràtica”, que recorda la lluita antifranquista i per la consecució de la democràcia, instal·lades a Casa Espanya i l’Harmonia.

També es podrà visitar l’exposició temporal “L’art del Macabich”, dedicada al dibuixant de còmics, il·lustrador, pintor i escultor de la ciutat Jordi Macabich, inaugurada pocs dies abans del confinament a l’Harmonia.

En compliment de les mesures de seguretat, s’han senyalitzat circuits al terra amb camins d’anada i tornada per facilitar el distanciament físic a l’interior dels equipaments.

Els horaris del Museu seran, de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores. Dilluns romandrà tancat.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400