Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Hospitalet se suma a la segona edició de The Collector is Present (nova finestra)
07/05/2024 13:00:00
Districte Cultural 

L’Hospitalet se suma a la segona edició de The Collector is Present

És el preàmbul de la pròxima edició de Barcelona Gallery Weekend

La segona edició de The Collector is Present torna a comptar amb galeries del Districte Cultural de L’Hospitalet per oferir un programa d’activitats que neix de la col·laboració entre col·leccionistes i galeristes de Barcelona Gallery Weekend. Del 9 a l’11 de maig, a L’Hospitalet podrem veure les propostes de les galeries etHALL i Galería Alegría.

The Collector is Present és el programa paral·lel de primavera de Barcelona Gallery Weekend, dirigit a tota la ciutadania. Les galeries han convidat col·leccionistes a intervenir en els seus espais durant un cap de setmana. El resultat és una agenda d’exposicions, trobades, visites i converses per reflexionar sobre el fet de col·leccionar; exposicions amb obres de col·leccions particulars creades ad hoc, o peces que dialoguen amb les exposicions en curs.

A L’Hospitalet, etHALL i Beatriz Olabarrieta conviden Gerardo van Waalwijk van Doorn i Violeta Mayoral a mantenir un acarament sobre la triangulació entre la figura del col·leccionista, el galerista i l’artista, a partir de la dissecció de l’exposició recentment inaugurada “L’important és com acaba” i d’altres obres aportades pels mateixos convidats. Aquesta activitat tindrà lloc dissabte, 11 de maig, a les 16 hores, al carrer de Salvador, 24.

Per la seva banda, Galería Alegría exposarà la mostra “SIS D SIS”, amb obra dels artistes Antonio Ballester, Anselmo Boix-Vives, Manuel Duque, Ramiro Fernández, Jesús Llamas i Oriol Vilapuig.  També dissabte, hi haurà una trobada amb Manel Gili de SIS Marcs al voltant dels seus inicis en el món de l’emmarcació, del programa expositiu que realitza des de 2005, de la seva relació amb els artistes i de la col·lecció que ha anat construint al llarg d’aquests anys. La proposta es durà a terme a les 17.30 hores a la ronda de la Via, 7.

The Collector is Present servirà de preàmbul de la desena edició de Barcelona Gallery Weekend, que tindrà lloc del 19 al 22 de setembre en 28 galeries d’art contemporani i modern de Barcelona i L’Hospitalet.

Més informació a barcelonagalleryweekend.com

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400