Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de La Fundació Arranz-Bravo exposa “Derelictes”, la pintura expressiva i residual de Gerard Torres (nova finestra)
24/11/2021

La Fundació Arranz-Bravo exposa “Derelictes”, la pintura expressiva i residual de Gerard Torres

  • Mostra tot el que passa al taller quan l’artista produeix les seves peces

El pintor Gerard Torres presenta a partir de dijous, 25 de novembre, a la Fundació Arranz-Bravo una exposició per mostrar tot el que passa quan l’artista produeix les seves peces al taller. És pintura expressiva i residual, feta a partir de sobres i detritus de pintura a través de la qual Torres exhibeix els elements descartats, perduts, com en un naufragi: són els “Derelictes”.

La singularitat de la pintura de Gerard Torres (Sabadell, 1987) resideix en la comprensió del fet pictòric com una dinàmica àmplia i heterogènia on tenen cabuda els diversos llenguatges artístics i els processos inherents a la construcció de l’obra.

Joan Vila i Boix, comissari de l’exposició, afirma que “Derelictes” és la voluntat d’entendre l’obra d’un artista, mostrant allò que s’ha descartat. Mostrant-ho en un territori en comú, per tal de traslladar-ho a un lloc comú perquè tothom se’l pugui fer seu. En aquest cas, el mar i les fustes que expulsa.

És també, segons Vila, un homenatge a una pintura que cada dia torna amb més força, que s’arrisca a explorar nous territoris, un art que ens explica el seu creador, tot fent servir el llenguatge del pigment i el pinzell.

L’exposició s’inaugura el 25 de novembre, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al 13 de febrer, de dijous a dissabte, de 17 a 20 hores, i els diumenges, d’11 a 14 hores.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400