Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/03/2020

Suspensió de les Festes de Primavera

L’Ajuntament emet un decret de suspensió a causa de l’estat d’alarma
Veure imatge de Suspensió de les Festes de Primavera (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha decretat la suspensió de les Festes de Primavera a causa de l’estat d’alarma. Les Festes s’havien de celebrar a la ciutat del 23 al 26 d’abril. La situació d’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19 i les mesures preses tant pel Govern central com per la Generalitat obliguen a prendre aquesta decisió.

Una de les mesures que estableix l’estat d’alarma és la restricció de moviments, amb la recomanació a la ciutadania de quedar-se a casa, incompatible amb la preparació i celebració d’una festa major.

L’Ajuntament ha emès un decret de suspensió de les festes davant la possibilitat que l’estat d’alarma, decretat per quinze dies, s’hagi de prorrogar.

Les Festes de Primavera havien de començar el 23 d’abril, amb la celebració de Sant Jordi, diada que ja s’ha ajornat oficialment. Concentren en quatre dies més d’una cinquantena de propostes culturals dels àmbits de la música, les arts escèniques, les lletres i la cultura popular. La majoria de les activitats se celebren en l’espai públic en dos eixos centrals, les rambles de Just Oliveras i Marina i l’eix transversal des de la Farga fins al parc de la Remunta i els jardins de Can Sumarro.

En les darreres edicions, les Festes de Primavera havien arribat als districtes, per disseminar les festes a tot el territori i havien incorporat activitats adreçades al públic familiar.

És la primera vegada que se suspenen les Festes de Primavera des de 1980, any en el qual es va celebrar la primera edició.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400