Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

18/06/2020

Campanya de Biblioteques L’H “Aquest estiu, cap infant sense llibres”

Veure imatge de Campanya de Biblioteques L’H “Aquest estiu, cap infant sense llibres” (nova finestra)

Les sales de lectura infantil de les biblioteques estan tancades, però això no ha de ser un impediment per a la lectura. Biblioteques de L’Hospitalet ha posat en marxa el projecte “Aquest estiu, cap infant sense llibres” perquè tinguin accés a contes, llibres i altres documents. L’objectiu és compensar la manca de llibres que han tingut durant el confinament i reduir l’escletxa social i cultural entre les famílies més vulnerables.

Des de Biblioteques de L’Hospitalet s’ofereix a les famílies recollir llibres sota demanda, lots sorpresa, lots a mida i guies de recomanacions per cicles educatius i per temes, a les quatre biblioteques que ja han obert: Tecla Sala, Bellvitge, Can Sumarro i la Bòbila.

Casals d’estiu, escoles i esplais col·laboraran en la campanya repartint els lots de llibres preparats per les biblioteques. A més, del 29 de juny al 24 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres hi haurà sessions de contes a càrrec d’un narrador i dinamització de la lectura.

Les famílies que vulguin accedir a aquests lots poden trucar per telèfon o escriure un correu electrònic a les biblioteques obertes.

Últimes notícies

Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Un barri, un mundo, nova intervenció mural al passatge de la plaça de la Llibertat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400