Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/03/2020
Participa a la fira Advanced Factories

El club de robòtica CortoCircuito exposarà una maqueta Lego que incorpora sensors per monitoritzar una cadena de producció

Veure imatge de El club de robòtica CortoCircuito exposarà una maqueta Lego que incorpora sensors per monitoritzar una cadena de producció  (nova finestra)
El club de robòtica CortoCircuito serà present a la fira internacional Advanced Factories, que tindrà lloc a Barcelona del 3 al 5 de març. Els integrants del club exposaran una maqueta feta amb material de Lego.

Per a aquesta ocasió, CortoCircuito ha col·laborat amb l’empresa Geprom per incorporar a la maqueta uns sensors que monitoritzen en temps real la feina d’una cadena de producció.

La fira Advanced Factories és un esdeveniment centrat en la indústria 4.0 i l’automatització per al sector industrial. Anualment reuneix les empreses més innovadores en l’automatització industrial, la robòtica, la maquinària i el digital manufacturing. El lloc de reunió és el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

La participació en la fira permet als infants i joves que formen part del club de robòtica exposar la maqueta que han construït i sentir-se part activa del món de les empreses, els professionals, les indústries i els visitants.

CortoCircuito es reuneix cada dissabte al Centre Cultural la Bòbila, de 10 a 13 hores. El seu objectiu és motivar infants i joves en l’estudi de la ciència i la tecnologia. La participació en fires, competicions o demostracions forma part de la seva formació d’aprenentatge actiu.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400