Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/11/2020

L’Hospitalet participa en l’Impact Forum, centrat en l’economia d’impacte, la innovació i l’emprenedoria

Veure imatge de L’Hospitalet participa en l’Impact Forum, centrat en l’economia d’impacte, la innovació i l’emprenedoria (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura, col·labora en l’S2B Impact Forum, el congrés sobre l’economia d’impacte, la innovació social l’emprenedoria, que se celebra del 9 al 13 de novembre en format on line.

Cinc dies on més de 80 ponents debatran amb la vista posada en el 2030, la data límit per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la manera d’establir una nova forma d’entendre la relació amb el medi ambient.

Emprenedors, empresaris i inversors del sector privat, líders socials i representants públics participaran en aquest fòrum, on també hi haurà jornades de networking amb una nova eina que permet el matchmaking amb intel·ligència artificial per connectar, contactar i generar oportunitats amb empreses, speakers i professionals clau.

L’Impact Forum reserva un espai per a la Impact Expo, un espai de trobada virtual per conèixer les millors start-ups, fons d’inversió i agents clau de l’ecosistema de l’economia d’impacte.
El primer dia del congrés, el 9 de novembre, els emprenedors presenten els seus projectes.  Serà el moment per a GenUin, l’equip finalista del Festival LHospitaletXR, format per Lluís Burch, coreògraf i productor musical; Mia Rodríguez-Sarmiento, estratega creativa per a indústries culturals, mitjans immersius i innovació, i Adrià Campdepadrós, dissenyador gràfic i web creatiu, emprenedors i tècnic d’efectes visuals. Tots ells van treballar el repte de Música representat per David Lafuente, director de la Sala Salamandra, per crear nous públics i més crítics per sentir, aprendre i conèixer la música. Finalitzaran la presentació amb una actuació musical.

El projecte GenUin és un joc de realitat sonora augmentada per trobar el teu ADN musical basat en totes les melodies mundials que existeixen a la teva ciutat a causa de les diferents nacionalitats dels seus ciutadans. El projecte ha provocat l’interès de la direcció del Festival Sonar+D.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400