Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/05/2020

Mural fotogràfic participatiu

Veure imatge de Mural fotogràfic participatiu (nova finestra)

El Centre Cultural la Bòbila proposa crear un mural fotogràfic que reflecteixi com ha canviat la ciutat i les nostres vides durant les setmanes de confinament. Planteja la creació d’un projecte fotogràfic individual en el marc d’un treball col·lectiu per reflexionar, analitzar, observar i, finalment, capturar la realitat que ens envolta.

El projecte es desenvolupa en forma de taller virtual en tres sessions. A través  de l’aplicació Meet de Google, els participants estaran en contacte i compartiran les imatges. En finalitzar el taller, els alumnes rebran el mural de forma digital i, quan reobri el Centre Cultural la Bòbila s’imprimirà a gran format per poder-lo exhibir.

El taller es farà els dies 1, 3 i 5 de juny, de 17 a 18 hores. En la primera sessió es farà la presentació del grup i els objectius del taller. En la segona sessió es recopilaran i comentaran les imatges i, en la tercera sessió es donarà forma al mural.

El taller l'impartirà el fotògraf Néstor Rives, autor d'una sèrie de reportatge que reflecteixen com s'ha viscut a L'Hospitalet el confinament, publicat en el perfil de Facebook Humans of L'H

Cal fer inscripció prèvia a través del correu electrònic: ccultural.labobila@l-h.cat

Últimes notícies

Veure imatge de Naixement de Sant Roc. Peça atribuïda a Jaume Huguet II (nova finestra)
Veure imatge de Activitats per gaudir d’un estiu a la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina reobre les instal·lacions (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400