Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
04/01/2021

La Nit de Reis es viurà a TV L'H i les xarxes socials

Tot i que la tradicional arribada dels Reis d’Orient s’ha vist alterada per la situació sanitària, la visita de Ses Majestats a la ciutat està assegurada, però el format ha canviat una mica: Melcior, Gaspar i Baltasar no es passejaran pels carrers el 5 de gener, sinó que els veurem a través de la pantalla.

Enguany, la nit de Reis caldrà sintonitzar a les 19 hores la Televisió de L’Hospitalet o connectar-se via streaming al canal LHDigital i al Facebook de l’Ajuntament per gaudir-la, amb moltes sorpreses, com ara La clau, un curtmetratge creat pel cineasta Juan Cruz o el missatge d’uns Reis Mags molt especials i connexions amb diferents punts de la ciutat.

El curtmetratge La clau ha estat escrit i produït per l’hospitalenc Juan Cruz, dirigit per Elena Trapé i produït per Producciones del Barrio, i s’ha creat especialment per donar la benvinguda als Reis d’Orient el 2021. També signen aquest projecte cinematogràfic Leire Martínez, Aina Cruz, Alba Florejachs i Ses Majestats els Reis de l’Orient, amb la col·laboració d’Estopa.

   
Sinopsi de La clau
El 5 de gener no hi haurà cavalcada. Fa molt de temps que els adults es comporten de manera molt estranya i a la Paula la inquieta que la clau que obre totes les llars de la ciutat no arribi Ses Majestats els Reis de l’Orient i no puguin deixar els regals.

Producciones del Barrio és una productora de televisió liderada per Jordi Évole i Ramón Lara, amb més de 20 anys de trajectòria, que s’estrena en el format de ficció amb aquest curtmetratge. La productora està al capdavant de programes de televisió com ara Salvados i Lo de Évole i dels documentals Eso que tú me das, Astral i Matchday: inside FC Barcelona, entre d’altres.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400