Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

21/11/2019

Concerts de Camil Arcarazo i The Django Orchestra, el jazz manouche a escena

Veure imatge de  Concerts de Camil Arcarazo i The Django Orchestra, el jazz manouche a escena (nova finestra)
L’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA) presenta en els pròxims dies dues propostes musicals relacionades amb el jazz manouche, una de les modalitats jazzístiques que s’hi poden practicar. Camil Arcarazo, alumne de l’EMMCA, presenta el seu projecte professional a l’Auditori Barradas i The Django Orchestra torna al Teatre Joventut un any després de la seva presentació.

Camil Arcarazo estudia a l’EMMCA des dels 4 anys i amb només 16 anys s’ha convertit en un dels joves amb més talent del panorama jazzístic. Va començar estudis de bateria però finalment va escollir la guitarra amb el professor Albert Bello, que l’ha acompanyat en el seu aprenentatge musical i artístic.

Ha actuat als festivals de jazz manouche més coneguts internacionalment com Samois-Sur-Seine, Liberchies, Mazères o L’Hospitalet, i ha entrat a formar part de la generació de joves que han fet seva la música de Django Reinhardt amb una relectura contemporània que està canviant l’escena catalana.

Divendres, 22 de novembre, a les 20.30 hores, presentarà a l’Auditori Barradas el concert Camil Arcarazo & Friends, dissenyat al seu gust, que començarà amb un trio clàssic de jazz manouche format per Arcarazo a la guitarra solista i els professors de l’EMMCA Albert Bello, a la guitarra rítmica, i Joan Motera, al contrabaix. La segona part inclou un registre jazzístic diferent, amb el so de la bateria i la secció de vent amb l’acompanyament dels músics Roger Gutiérrez, Fernando Brox, César del Val i Joan Motera. També presentarà composicions pròpies que demostren les seves capacitats d’improvisació i creació.

The Django Orchestra torna al Teatre Joventut dissabte, 23 de novembre, a les 20 hores, i convida a l’escenari l’alumnat de The Django Orchestra Academy, un projecte que aquest curs s’ha consolidat com a nova oferta pedagògica a l’EMMCA, sota la direcció artística del professor Albert Bello i de la direcció musical del professor Sergi Vergés. Un espectacle amb més de 60 músics, elegant i frenètic, virtuós i acurat, amb un ventall de rimes que recorden les big bangs del swing més explosiu i la intimitat que transmet el cabaret de principi del segle XX per oferir el millor homenatge que mai s’ha fet a Django Reinhardt.

Últimes notícies

Veure imatge de Torna Summer Experience (nova finestra)
Veure imatge de Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques (nova finestra)
Veure imatge de Workshop Muntadas: "L'Hospitalet, aprendre del context, imaginar possibilitats" (nova finestra)
Veure imatge de El programa Inspira STEAM s'amplia a la secundària (nova finestra)
Veure imatge de Exposició de llibres d’artista (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400