Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/11/2020

Noves dates per als últims espectacles del Festival Acròbates

Veure imatge de Noves dates per als últims espectacles del Festival Acròbates (nova finestra)

La 15a edició del Festival Acròbates s'ha vist afectada per les restriccions des dels seus inicis. La celebració de les activitats via streaming ha salvat una part de la programació, algunes actuacions s'han hagut de cancel·lar i altres s'han pogut ajornar i buscar dates alternatives. 

Un dels espectacles ajornats era l'esperat binomi format pel poeta madrileny Benjamín Prado i el cantautor Ismael Serrano.  Finalment, el 10 de desembre, a l'Auditori Barradas, els versos de Prado s'alternaran amb les cançons d'un dels cantautors més esperats de l'Acròbates. 

En el Centre Cultural Sanfeliu, 17 de desembre, Rebeca Jiménez farà un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins arribar a les ranxeres i ritmes llatins. Amb la seva veu inconfusible, l'artista presentarà el seu #rockranchero.

Ja l'any pròxim, Mayte Martín presentarà el seu treball al voltant dels versos del poeta malagueny Manuel Alcántara, el 30 d'abril Teatre Joventut. El mateix escenari on Lídia Pujol cantarà les cançons de Cecilia, el 15 de maig. 

Acròbates Kids 

També s'han reprogramat les activitats de l'Acròbates kids que es van haver de suspendre les darreres setmanes.

Dilluns 28 de desembre, a les 18h. Cuinant poesia, amb Moi Aznar
En Moi un reconegudíssim cuiner arribarà a la vostra biblioteca o escola amb els estris necessari per fer una bona cuinada. Ell és especialista en cuinar poesia.

Dimarts 29 de desembre, a les 18h. Gambarimascho, amb Pep Tort.
Gambarimasho és una expressió japonesa que vol dir «entre tots amb entusiasme i amb ànim ens en sortirem!», a l'espectacle trobarem contes i cançons on la paraula és protagonista.

Dimecres 30 de desembre, a les 18h. El petit món del petit príncep, amb Assumpta Mercader.
El Petit Príncep ha viatjat fins a la terra i ha conegut un pilot enmig del desert. Junts parlen de moltes coses: del petit planeta on viu, dels asteroides que ha visitat i del que ha descobert a la terra.

Tots els espectacles es faran a la sala d'actes de la Biblioteca Central Tecla Sala amb cita prèvia. Més informació a la pàgina web de Biblioteques  www.bibliotequeslh.cat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400