Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/04/2020

L’Hospitalet participa en la iniciativa “Desde mi balcón” per fomentar la creativitat durant el confinament

Es convida la ciutadania a compartir a Instagram fotografies capturades des de balcons i finestres
Veure imatge de L’Hospitalet participa en la iniciativa “Desde mi balcón” per fomentar la creativitat durant el confinament (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet participa en la iniciativa promoguda per PHotoESPAÑA #PHEdesdemibalcón, un projecte fotogràfic i participatiu per fomentar la creativitat i la comunicació. El festival convida la ciutadania a compartir fotografies fetes des de balcons i finestres.

 

#PHEdesdemibalcón repta els ciutadans a explorar la seva capacitat creativa fent servir la fotografia com a llenguatge i els balcons i les finestres com a marcs i fonts d’inspiració per oferir una particular visió de l’experiència col·lectiva que ens ha tocat viure. Al mateix temps, és un homenatge a la ciutadania per agrair l’esforç i el compromís que està demostrant.

 

Per un instant el festival de fotografia ens convida a imitar grans obres d’art inspirades en balcons i finestres —de pintors com Picasso, Dalí o Edward Hopper, o fotògrafs com Alberto García-Alix.

 

La convocatòria està oberta fins al 17 de maig i per participar és necessari seguir el perfil PHotoESPAÑA a Instagram (@photoespana_), pujar les fotografies al perfil individual amb les etiquetes #PHEdesdemibalcón i #PH20 i @photoespana_ i completar el registre a la pàgina www.phe.es .

 

Durant els mesos d’estiu, els balcons i les finestres de les ciutats participants acolliran exposicions amb una selecció de les imatges fetes pels veïns. El web de PHotoESPAÑA recollirà les imatges i les exposicions es faran a partir del mes de juny, com a inauguració oficial de PHE, que enguany tindrà lloc al llarg de tot l’estiu fins a finals de setembre.

 

Des que es va posar en marxa la convocatòria, el passat 30 de març, s’han pujat a Instagram més de 34.000 imatges i el web d’aquest festival fotogràfic ha enregistrat 16.925 participacions.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400