Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

19/06/2019

Artistes i alumnes del TPK exploren a “Erm” les possibilitats plàstiques que té el paisatge

Veure imatge de  Artistes i alumnes del TPK exploren a “Erm” les possibilitats plàstiques que té el paisatge (nova finestra)
Explorar les possibilitats plàstiques que ofereix el paisatge a través de la pintura, l’escultura, la instal•lació, la fotografia i el vídeo és l’eix de l’exposició d’enguany dels artistes i col•lectius residents del TPK Art i Pensament Contemporani. Els treballs se centren en el paisatge entès com un erm en constant transformació.

En l’exposició es reflexiona sobre la irrealitat del paisatge i, al mateix temps, la seva proximitat; sobre la possibilitat de l’evocació i la impossibilitat de la seva materialització. És un viatge a través de territoris recorreguts, tot i ser més o menys versemblants, més o menys tangibles, sentits o viscuts, recordats o inventats. Un erm que sempre es reescriu.

A la proposta del col•lectiu d’artistes es vol demostrar que el paisatge es construeix en nosaltres, arrela i creix com una llengua més; una topografia interior que beu de tots els paisatges que ha recorregut amb la mirada i ha viscut com a experiència, però on també sorgeix el drama quan comprova que no es correspon amb cap exterior. Els límits de la mirada són al final un transsumpte dels que apuntalen les geografies interiors.

El Centre d’Art Tecla Sala acull el cicle d’exposicions “Solstici” des de 2002 coincidint amb les dates del solstici d’estiu. La mostra clou les activitats de la temporada amb l’exposició dels treballs d’artistes i professors.

La inauguració es farà el dia 20 de juny, a les 19.30 hores, amb l’assistència del tinent d’alcaldia de l’Àrea d’Innovació i Cultura, David Quirós. La mostra s’ha instal•lat a l’espai 2 i romandrà oberta fins al 14 de juliol.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400