Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
20/07/2020

El programa Inspira STEAM s'amplia a la secundària

Torre Barrina potencia el programa educatiu Inspira STEAM, impulsat per la Universitat de Deusto, ampliant el marc d’acció als centres educatius de secundària després de l’èxit del curs passat amb les classes de 5è i 6è de primària. De la mà de KPMG, es realitzarà un programa pilot destinat als instituts que durarà quatre anys.

El programa Inspira STEAM s’adapta a la nova realitat a l’hora de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat. El repte és crear interès en les carreres de ciències i tècniques i augmentar la presència femenina en aquests perfils laborals a través de la promoció del pensament STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques).

Per fer-ho, és necessària la figura de la mentora: una dona de perfil laboral STEAM amb la qual es pugui visualitzar i explicar que aquestes professions no tenen gènere. És per això que Torre Barrina ha endegat una campanya per buscar dones professionals vinculades a les competències STEAM sota el nom #socmentora #soymentora. Les protagonistes d’aquesta campanya són les actuals mentores de L’Hospitalet que, a partir del seu testimoni, conviden i animen altres dones amb oficis STEAM a participar en el projecte.

Les inscripcions es poden fer a http://intranet.inspirasteam.net/

El curs passat, Torre Barrina va implantar Inspira STEAM a sis escoles de primària i per aquest any està previst sumar-hi instituts.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400