Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/11/2020

La proposta Understanding L’Hospitalet aconsegueix el Premi ADI Cultura Projecte

Es va presentar l’any passat a la Milan Design Week reunia obres de diversos artistes de l’àmbit del disseny
Imatge de l'exposició de Milà amb les peces de l'Understanding L'HospitaletVeure imatge de La proposta Understanding L’Hospitalet aconsegueix el Premi ADI Cultura Projecte (nova finestra)

L’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD ha atorgar el Premi ADI Cultura en la categoria de Projecte a la proposta Understanding L’Hospitalet, presentada l’any passat a la Milan Design Week amb el suport del Districte Cultural L’H. El jurat ha valorat “la proposta sòlida i intrèpida” presentada “amb creacions ideades i produïdes a L’Hospitalet especialment per a l’ocasió”.

Understanding L’Hospitalet reunia un seguit d’obres d’artistes establerts en el Districte Cultural, seleccionats tenint en compta el valor multidisciplinari i experimental en l’àmbit del disseny, sota el comissariat d’Understanding Design.

Precisament, el jurat ha destacat de la proposta que “posa en valor un tipus de disseny entrecreuat amb l’art i uns processos creatius i de recerca experimental” i ha afegit que “el projecte posa en el mapa una ciutat emergent, clau en el teixit industrial i creatiu local”.

Understanding Design és una associació que busca potenciar la cultura del disseny contemporani i d’avantguarda, amb la vocació d’investigar i compartir noves metodologies de disseny i processos creatius.

Els Premis ADI Cultura tenen com a objectiu promoure el reconeixement públic als projectes que contribueixin al foment i a l’actualització social i conceptual del disseny de producte o incentivin el diàleg, les idees i l’activitat de la disciplina.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400