Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de  Campanya per fomentar el reciclatge de vidre als establiments d’hostaleria (nova finestra)
02/11/2017
Medi ambient

Campanya per fomentar el reciclatge de vidre als establiments d’hostaleria

A iniciativa de l’entitat Ecovidrio i en col•laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet
 
En col•laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’entitat Ecovidrio, encarregada de gestionar el reciclatge de tots els envasos de vidre a Espanya, està realitzant una campanya informativa per fomentar el reciclatge de vidre als establiments d’hostaleria de la ciutat.

A través d’enquestes i entrevistes als responsables de bars i restaurants de L’Hospitalet, es vol conèixer de primera mà quines són les seves necessitats en matèria de reciclatge dels envasos de vidre.

L’objectiu és poder adequar els recursos existents i posar a l’abast dels establiments d’hostaleria contenidors i galledes per facilitar el trasllat dels residus fins als contenidors verds.

La campanya també serveix per oferir informació detallada als locals sobre com reciclar correctament i sobre els avantatges socials i econòmics del reciclatge de vidre.

Als carrers de L’Hospitalet hi ha 659 contenidors verds, a l’abast de la ciutadania i dels establiments comercials, a través dels quals l’any passat es van recollir a la ciutat 3.231 tones d’envasos de vidre.

Segons dades d’Ecovidrio, l’any 2016 es van reciclar en el conjunt d’Espanya 753.509 tones de vidre, 16,2 kg per habitant i 62 envasos per persona, amb un increment del 4 per cent en la recollida selectiva a través del contenidor verd i una taxa de reciclatge del 72 per cent.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400