Ayuntamiento de L'Hospitalet

Deportes

Deportes

NoticiasHistórico de noticias [+]

 • Ver imagen de La Cursa Nocturna i l’Enroda’t omplen d’esport el cap de setmana (nueva ventana)
  12/04/2019
  L’Hospitalet es prepara per viure un cap de setmana esportiu. Dissabte, 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores tindrà lloc la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, que arriba a la desena edició, i l’endemà, diumenge, una nova edició de l’Enroda’t, la festa de les bicis, els patins i les bicis adaptades.

  La Cursa Nocturna de L’Hospitalet, amb sortida i arribada a la plaça d’Europa, consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres. La Nocturna vol ser més que una competició i és per això que a la tarda hi haurà activitats per als infants i després de la prova la ja tradicional fideuà. Aquest any, per celebrar les 10 edicions de la prova, hi haurà pastís d’aniversari, música en directe amb el grup Olaf y los Bidones i sorpreses per a tots els presents. L’aportació solidària de la Cursa, un euro per participant, es destinarà a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, el que serà el centre més gran d’Europa per lluitar contra el càncer infantil.

  L’endemà, la plaça d’Europa es tornarà a omplir de gent amb una nova edició de l’Enroda’t, la Festa de la bici, dels patins i de les bicis adaptades, oberta a tothom i sense necessitat d’inscripció. A les 10 hores es donarà el tret de sortida al recorregut urbà de 10 km pels carrers de Santa Eulàlia, Sant Josep, Bellvitge i el Centre. A partir de les 11 h es faran activitats a la plaça d’Europa, organitzades per entitats de la ciutat.
   
 • Ver imagen de Les persones usuàries dels poliesportius municipals els atorguen un notable (nueva ventana)
  12/04/2019

  Les persones usuàries dels poliesportius municipals els atorguen un notable

  Els poliesportius municipal compten amb més de 22.000 persones abonades i unes 10.000 usuàries dels cursets de natació

  Les persones usuàries dels poliesportius atorguen una nota mitjana del 7,17 pel que fa al grau de satisfacció general, segons una enquesta que ha donat a conèixer la Diputació de Barcelona. Pel que fa als serveis, el millor valorat és el dels monitors, que obté un 8,11; seguit de l’atenció al client, amb un 8; les activitats, un 7,67; la neteja, un 6,96, i les tarifes, un 6,17.

  Les dades les aporta el Sondeig de satisfacció dels usuaris i de les usuàries dels complexos esportius municipals, realitzat per la Diputació de Barcelona entre els mesos d’octubre i novembre de l’any passat i al qual van respondre 2.389 persones usuàries dels poliesportius de Sanfeliu, Bellvitge, el Centre, Fum d’Estampa, les Planes, Gornal, Santa Eulàlia, Piscines Municipals i Complex Esportiu L’H Nord.
   
 • Ver imagen de Aprovada la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa (nueva ventana)
  10/04/2019
  La Junta de Govern Local ha aprovat la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries.
   
  El projecte es desenvoluparà en tres fases. La primera afectarà elements estructurals de la instal•lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal•laran dues escales exteriors d’emergència i es col•locaran noves baranes al recinte, a més de millorar-ne l’accessibilitat.
 • Ver imagen de Festa i esport ompliran la Plaça de Lluís Companys per Festes de Primavera  (nueva ventana)
  08/04/2019
  Les Festes de Primavera arriben a L’Hospitalet del 25 al 28 d’abril, amb un programa al voltant de la cultura popular i tradicional, concerts, teatre, cinema, esports i activitats adreçades al públic familiar.

  Els Esports hi seran molt presents, com sempre, amb les activitats esportives i tallers per a infants i adults, que se celebraran a la Plaça de Lluís Companys i que ompliran la jornada.

  Consulta el programa de Festes de Primavera per saber les activitats esportives organitzades pel Servei d’Esports i Joventut i els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet en aquest enllaç, així com la resta de propostes.
   
 • Ver imagen de Festes de Primavera: Masterclass de body balance, de zumba i de hard training (nueva ventana)
  08/04/2019
  Masterclasses de diferents activitats físiques dirigides

  Activitat: MASTERCLASS DE BODYBALANCE
  Hora: 17:00h a 18:00h
  Descripció: activitat física dirigida inspirada en el Ioga, el Tai-Txi i el Pilates que millora la flexibilitat i la força.
  Públic: oberta a tothom

  Activitat: MASTERCLASS DE ZUMBA
  Hora: 18:00h a 19:00h
  Descripció: activitat física dirigida enfocat a mantenir el cos saludable enfortint i donant flexibilitat mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.
  Públic: oberta a tothom

  Activitat: MASTERCLASS DE HARD TRAINING
  Dia: Dissabte 27 d’abril
  Hora: 19:00h a 20:00h
  Descripció: activitat física dirigida d'alta intensitat cardiovascular combinada amb treball de força muscular.
  Públic: oberta a tothom

   
 • Ver imagen de Festes de Primavera: Jornada de portes obertes als Poliesportius Municipals de L'Hospitalet (nueva ventana)
  08/04/2019
  Jornada d’accés lliure per a conèixer les instal•lacions esportives dels Poliesportius Municipals amb la realització d’activitats dirigides especials.
   
  Hora: horari d’obertura dels Poliesportius Municipals

  Lloc: Poliesportius Municipals de L’Hospitalet

  Públic: oberta a tothom
 • Ver imagen de Festes de Primavera: Espai lúdic de mini acrobàcia, d'escacs, de Taekwondo i inflables infantils (nueva ventana)
  08/04/2019
  Les Festes de Primavera arriben a L’Hospitalet del 25 al 28 d’abril, amb un programa al voltant de la cultura popular i tradicional, concerts, teatre, cinema, esports i activitats adreçades al públic familiar.

  Els Esports hi seran molt presents, com sempre, amb les activitats esportives i tallers per a infants i adults, que se celebraran a la Plaça de Lluís Companys i que ompliran la jornada.

  Consulta el programa de Festes de Primavera per saber les activitats esportives organitzades pel Servei d’Esports i Joventut i els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet en aquest enllaç, així com la resta de propostes.
   
 • Ver imagen de Festes de Primavera: Exhibicions d'esports artístics i arts marcials (nueva ventana)
  08/04/2019
  Exhibició de diverses disciplines d'esports artístics i arts marcials per a totes les edats, amb la col·laboració de diferents entitats esportives de la ciutat.

  Horaris i entitats que hi participen:

  Club Twirling Gornal
  Júnior - 11 a 11.04h
  DUO 1 - 11.04 a 11.06h
  DUO 2 - 11.06 a 11.08h
  DUO 3 - 11.08 a 11.10h

  AE Bellsport (secció Gimnàstica)

  Educació Infantil - 11.15 a 11.17h
  Pre- Benjamí a Infantil - 11.17h a 11.19h
  Pre- Benjamí a Infantil - 11.19 a 11.21h

  AEAM TA-MO

  Fins 10 anys - 11.26 a 11.36h
  13 a 15 anys - 11.36 a 11.40h
  Adults - 11.40 a 11.42h

  TALMA L'Hospitalet: 11.47 a 12.05h

  Club Gimnàtica L'Hospitalet

  Cheers Federat - 12.10 a 12.13h
  Cheers Federat - 12.13 a 12.16h
  Cheers Federat - 12.16h a 12.19h

  Club Twirling L'Hospitalet: 12.24 a 12.38h

  Júnior Serie A
  Parella Infantil
  Parella Júnior Serie A
  Júnior Série Élit
  Infantil Serie B

  Club Pirámide L'Hospitalet : 12.43 a 12.54h

  Juvenil Hip Hop
  Infantil Hip Hop
  Junior Hip Hop
  Absoluta Hip Hop

  Club Gimnàtica L'Hospitalet

  Federat - 13 a 13.15h
  Federat - 13.20 a 13.40h


 • Ver imagen de Festes de Primavera: 300 burpees solidaris (nueva ventana)
  08/04/2019
  Activitat que proposa un repte esportiu solidari en 3 tandes: 50 burpees; 300 burpees; 300 burpees RX

  Públic: oberta a tothom

  Més informació i inscripcions: www.300burpees.com
 • Ver imagen de Festes de Primavera: Wood crossfit travessia (nueva ventana)
  08/04/2019
  Descripció: activitat física dirigida que proposa un WOD ("workout of the day" o "entrenament del dia"), per utilitzar tot el cos de manera funcional, amb exercicis variats i a alta intensitat.

  Públic: oberta a tothom major de 16 anys
   
  Més informació. www.crossfit-travessia.com
   
 • Ver imagen de Casal Deportivo Complejo Deportivo Municipal L'Hospitalet Nord: ¡Diversión y deporte garantizado! (nueva ventana)
 • Ver imagen de Abiertas las inscripciones para la Milla Urbana de Santa Eulàlia (nueva ventana)
  10/04/2019
  La Milla Urbana de Santa Eulàlia Ciutat de L'Hospitalet, llega a sus 28 años de vida. Es la décima Carrera Solidaria de Santa Eulàlia, Memorial David Sánchez y Óscar Vizcaino, y se recorrerá, como siempre, el día 1 de mayo en un circuito que este año tiene nuevo recorrido por una de las calles más amplias y modernas del barrio, la calle del Amadeu Torner, entre las calles del Aprestadora y de Narcís Monturiol. Con la nueva ubicación se mejorará la comunicación y las condiciones para los participantes.

  Las inscripciones no presenciales ya son abiertas.
 • Ver imagen de Esta Primavera empieza de cero!!!!! Nueva campaña de promoción de los Polideportivos Municipales de L'Hospitalet  hasta finales del mes de abril (nueva ventana)
  01/03/2019
  Los Polideportivos Municipales del Hospitalet, ponen en marcha una nueva campaña de promoción, mediante la cual ahora y hasta el 31 de marzo se podrá disfrutar de matrícula gratuita.

  Esta campaña será válida en los Polideportivos Municipales Centro, Sanfeliu, Gornal, Humo de Estampa, Piscinas Municipales, Santa Eulàlia y L'Hospitalet Nord.

  Con estas ofertas se podrá disfrutar de equipamientos de calidad y de los mejores servicios con más de 800 actividades dirigidas y con tarifas muy especiales que ayudan a ahorrar.

  Infórmate en la recepción de los polideportivos y esta Primavera empieza de 0!!!!
 • Ver imagen de El Complejo Deportivo L'Hospitalet Nord se convertirá en un referente del deporte ligado a la salud y la investigación (nueva ventana)
  01/03/2019

  El Complejo Deportivo L'Hospitalet Nord se convertirá en un referente del deporte ligado a la salud y la investigación

  El Ayuntamiento convocará un concurso internacional de ideas para desarrollar el proyecto que contribuirá a que la Puerta Norte sea un nuevo espacio de centralidad metropolitana

  El Ayuntamiento prevé convertir el Complejo Deportivo L'Hospitalet Nord en un equipamiento que sea referente del deporte ligado a la competición, la salud, el turismo, las nuevas tecnologías, la investigación y la actividad económica, es decir, desde una perspectiva integral del deporte. Los característicos del equipamiento actual, la posibilidad de desarrollar nuevos proyectos en su espacio, la ubicación de otras instalaciones deportivas en el entorno y su ubicación estratégica cerca de uno de los accesos más importantes en Barcelona, hacen que ocurra una nueva oportunidad por L'Hospitalet y la ciudadanía.

  La intervención supondrá una inversión de unos 40 millones de euros y la creación de unos 100 puestos de trabajo, directos e indirectos

  El Ayuntamiento ofrecerá L'Hospitalet Nord como una de las sedes para la candidatura de Barcelona para los Jocs Olímpics d'Hivern de 2030
 • Ver imagen de La gente de la petanca celebra su fiesta anual (nueva ventana)
  04/03/2019

  La gente de la petanca celebra su fiesta anual

  Unas 200 personas participaron en el acto de reconocimiento por los éxitos deportivos y por la tarea deportiva y social que desarrollan a lo largo del año

 • Ver imagen de Ya son 12 las entidades deportivas con el sello Q-DEPORTE L'HOSPITALET Hospitalet (nueva ventana)
  11/02/2019

  Ya son 12 las entidades deportivas con el sello Q-DEPORTE L'HOSPITALET Hospitalet

  A las cinco entidades que lo consiguieron el año pasado se acaban de sumar siete más, una vez han realizado talleres formativos y una auditoría final

  Siete entidades deportivas de la ciudad acaban de obtener el sello de calidad Q-ESPORT L'Hospitalet, una vez han finalizado el proceso preceptivo para conseguirlo.

  El año 2017, el Ayuntamiento de L'Hospitalet empezó a implementar la asignación de una marca de calidad entre las entidades deportivas de la ciudad con el objetivo de hacer un paso adelante en la mejora de su organización y capacidad de gestión.

  A las cinco entidades que lo obtuvieron el año pasado, ahora se han añadido siete más: Club Tenis Taula L'Hospitalet, Club Esportiu Voleibol L'Hospitalet Sud, Club Gimnastica Artística L'Hospitalet, Centro Católico L'Hospitalet, Baloncesto Club Tecla Sala, Club Baloncesto Santo Josep Obrer y Asociación Deportiva Santa Eulàlia. El año pasado lo obtuvieron el CB L'Hospitalet, CN L'Hospitalet, Club Hèrcules L'Hospitalet, Rugby Club L'H y CE Alheña.

  Antes de obtener el sello Q-DEPORTE  L'Hospitalet, los representantes de las entidades asisten a diferentes talleres. Como último apartado del proceso, los clubes tienen que pasar una auditoría final y, posteriormente, reciben un diploma de reconocimiento por la consecución y la superación del proyecto.
 • Ver imagen de Los días 10 y 11 de mayo se celebrará en L'Hospitalet el 10º Sport Business Symposium: Deporte y Empresa una relación de éxito. (nueva ventana)
  24/01/2019
  El Sport Business Simposium, pretende ser un entorno único y pionero de reunión entre empresas de diferentes sectores en el cual se examina y discute un tema propuesto. Cuenta con docentes expertos, con el objetivo de mejorar la gestión y generar negocio entre todos los participantes.
   
  Dirigido a Deportistas, Licenciados en CAFE, Directivos y Gerentes de Entidades y Empresas, Técnicos Deportivos, Entrenadores, Estudiantes y Profesionales que desarrollan su actividad en el mundo del Deporte, se tratarán temas relacionados con el mundo del deporte y de la empresa.
 • Ver imagen de El Campo Municipal de Rugby obtiene la homologación de la Federación Española para competiciones nacionales (nueva ventana)
  24/01/2019

  El Campo Municipal de Rugby obtiene la homologación de la Federación Española para competiciones nacionales

  La Federación Española de Rugby ha certificado la calidad de la instalación y las condiciones de seguridad

  La Federación Española de Rugby ha homologado el Campo Municipal de Rugby de L'Hospitalet para la práctica de este deporte en el ámbito nacional. La Federación ha establecido recientemente una normativa que establece los requisitos que tienen que tener las instalaciones para acoger competiciones y obtener la homologación.

  Con el fin de otorgar la homologación, la Federación Española de Rugby ha comprobado las dimensiones de la instalación, la calidad del césped del campo y del alumbrado, el acceso de ambulancias al terreno de juego y las condiciones para la seguridad de los deportistas, entre otras cuestiones. La homologación es válida hasta diciembre de 2020, fecha en la cual se tendrán que iniciar los trámites para renovarla.
 • Ver imagen de Información de las caminatas del Programa L'Hospitalet Camina (nueva ventana)
  26/06/2018

  Información de las caminatas del Programa L'Hospitalet Camina

  LAS INSCRIPCIONES PARA EL PRIMER TRIMESTRE SE ABRIRÁN EL 1 DE OCTUBRE

  L'Hospitalet Camina es un programa municipal de caminatas que tiene como objetivo la práctica de una actividad física saludable como herramienta para prevenir enfermedades y mejorar la salud. Este programa propone la realización de una caminata mensual (de 6 y 9 km), que sale del municipio y se adentra en otras poblaciones próximas, con el fin de conocer lugares muy interesantes y naturales que aportan un paisaje diferente.

Agenda

Galería de imágenes

 • 28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vv3td2DWA3o96uqtxf0qazCmaH1qazAlJ2M122uQPqqazCpJ7MWnwY4izTDuIqazC
  28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet
 • Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4nBluWqazCHIC6PNjRtbX179Udr6GNoYQPGn4rbJWoq308FUoUH13MGjG
  Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014
 • Tai-txi al parc

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS75qmcj0dpk4wCIGU4JlqazAUP99KuWDWpvV6ZQolAbqegVO6JEd9ed93B
  Tai-txi al parc
 • Campionat d'Espanya de natació amb aletes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6wj90fX7rhvIMCpfNGbjYyqpgWZhYZrKLNPcwEqOYERAqazAqazAndQeYpfR
  Campionat d'Espanya de natació amb aletes
 • Homenatge a Jordi Alba

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6oep3D7XbfZJM3z79I8ypQ26KfBOCVzPjQ3JJnnC8GrwiUqazARN7GYGd
  Homenatge a Jordi Alba
 • Diada de l'Esport Escolar

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4qazCqazCuYcwbtK4SoO48SyDCenfimgIdN3IjvxXoo1ieCe15XAxdmU1pEo
  Diada de l'Esport Escolar
 • Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5lz3xzTWuonQX7rv50hfGcXI42NGSSswoH1gEqwoyxAB0frf5D6W4w
  Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes
 • 4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS42b6QMOnTiaJbtqyPViDIElnRbSREvvw2bbqlWRgxWiHevCSJSbOGy
  4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet
 • Caminada Popular per la Mobilitat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5AI8ENPiLT4dv326Psd6l4N3M3n12vqazCkwyiJFSv3SKaT2xxLyzqazAfXn
  Caminada Popular per la Mobilitat
 • Nit de l'Esport 2013

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7f9H54SBABD14vLMvSlP6XNEM54y2cbzhTSPYiIFamv7AkT783wPZZ
  Nit de l'Esport 2013
 • Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vtchy059FeJ6mycWMkht5X6DcKHn8LgXLplYL4r1SLB6rKMy1lWnS
  Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat
 • 5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6r2gqazAYHBT9C6qfAlqqazAJ31AU5TSEwrqazABxnJDMkGIyuPKJu9O9XbnAde
  5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400