Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • Veure imatge de La Cursa Nocturna i l’Enroda’t omplen d’esport el cap de setmana (nova finestra)
  12/04/2019
  L’Hospitalet es prepara per viure un cap de setmana esportiu. Dissabte, 13 d’abril, a partir de les 20.30 hores tindrà lloc la Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet, que arriba a la desena edició, i l’endemà, diumenge, una nova edició de l’Enroda’t, la festa de les bicis, els patins i les bicis adaptades.

  La Cursa Nocturna de L’Hospitalet, amb sortida i arribada a la plaça d’Europa, consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres. La Nocturna vol ser més que una competició i és per això que a la tarda hi haurà activitats per als infants i després de la prova la ja tradicional fideuà. Aquest any, per celebrar les 10 edicions de la prova, hi haurà pastís d’aniversari, música en directe amb el grup Olaf y los Bidones i sorpreses per a tots els presents. L’aportació solidària de la Cursa, un euro per participant, es destinarà a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, el que serà el centre més gran d’Europa per lluitar contra el càncer infantil.

  L’endemà, la plaça d’Europa es tornarà a omplir de gent amb una nova edició de l’Enroda’t, la Festa de la bici, dels patins i de les bicis adaptades, oberta a tothom i sense necessitat d’inscripció. A les 10 hores es donarà el tret de sortida al recorregut urbà de 10 km pels carrers de Santa Eulàlia, Sant Josep, Bellvitge i el Centre. A partir de les 11 h es faran activitats a la plaça d’Europa, organitzades per entitats de la ciutat.
   
 • Veure imatge de Les persones usuàries dels poliesportius municipals els atorguen un notable (nova finestra)
  12/04/2019

  Les persones usuàries dels poliesportius municipals els atorguen un notable

  Els poliesportius municipal compten amb més de 22.000 persones abonades i unes 10.000 usuàries dels cursets de natació

  Les persones usuàries dels poliesportius atorguen una nota mitjana del 7,17 pel que fa al grau de satisfacció general, segons una enquesta que ha donat a conèixer la Diputació de Barcelona. Pel que fa als serveis, el millor valorat és el dels monitors, que obté un 8,11; seguit de l’atenció al client, amb un 8; les activitats, un 7,67; la neteja, un 6,96, i les tarifes, un 6,17.

  Les dades les aporta el Sondeig de satisfacció dels usuaris i de les usuàries dels complexos esportius municipals, realitzat per la Diputació de Barcelona entre els mesos d’octubre i novembre de l’any passat i al qual van respondre 2.389 persones usuàries dels poliesportius de Sanfeliu, Bellvitge, el Centre, Fum d’Estampa, les Planes, Gornal, Santa Eulàlia, Piscines Municipals i Complex Esportiu L’H Nord.
   
 • Veure imatge de Aprovada la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa (nova finestra)
  10/04/2019
  La Junta de Govern Local ha aprovat la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries.
   
  El projecte es desenvoluparà en tres fases. La primera afectarà elements estructurals de la instal•lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal•laran dues escales exteriors d’emergència i es col•locaran noves baranes al recinte, a més de millorar-ne l’accessibilitat.
 • Veure imatge de Festa i esport ompliran la Plaça de Lluís Companys per Festes de Primavera  (nova finestra)
  08/04/2019
  Les Festes de Primavera arriben a L’Hospitalet del 25 al 28 d’abril, amb un programa al voltant de la cultura popular i tradicional, concerts, teatre, cinema, esports i activitats adreçades al públic familiar.

  Els Esports hi seran molt presents, com sempre, amb les activitats esportives i tallers per a infants i adults, que se celebraran a la Plaça de Lluís Companys i que ompliran la jornada.

  Consulta el programa de Festes de Primavera per saber les activitats esportives organitzades pel Servei d’Esports i Joventut i els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet en aquest enllaç, així com la resta de propostes.
   
 • Veure imatge de Festes de Primavera: Masterclass de Body Balance, de Zumba i de Hard Training (nova finestra)
  08/04/2019
  Masterclasses de diferents activitats físiques dirigides

  Activitat: MASTERCLASS DE BODYBALANCE
  Hora: 17:00h a 18:00h
  Descripció: activitat física dirigida inspirada en el Ioga, el Tai-Txi i el Pilates que millora la flexibilitat i la força.
  Públic: oberta a tothom

  Activitat: MASTERCLASS DE ZUMBA
  Hora: 18:00h a 19:00h
  Descripció: activitat física dirigida enfocat a mantenir el cos saludable enfortint i donant flexibilitat mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.
  Públic: oberta a tothom

  Activitat: MASTERCLASS DE HARD TRAINING
  Dia: Dissabte 27 d’abril
  Hora: 19:00h a 20:00h
  Descripció: activitat física dirigida d'alta intensitat cardiovascular combinada amb treball de força muscular.
  Públic: oberta a tothom
   
 • Veure imatge de Festes de Primavera: Jornada de portes obertes als Poliesportius Municipals de L'Hospitalet (nova finestra)
  08/04/2019
  Jornada d’accés lliure per a conèixer les instal•lacions esportives dels Poliesportius Municipals amb la realització d’activitats dirigides especials.
   
  Hora: horari d’obertura dels Poliesportius Municipals

  Lloc: Poliesportius Municipals de L’Hospitalet

  Públic: oberta a tothom
 • Veure imatge de Festes de Primavera: Espai lúdic de mini acrobàcia, d'escacs, de Taekwondo i inflables infantils (nova finestra)
  08/04/2019
  Les Festes de Primavera arriben a L’Hospitalet del 25 al 28 d’abril, amb un programa al voltant de la cultura popular i tradicional, concerts, teatre, cinema, esports i activitats adreçades al públic familiar.

  Els Esports hi seran molt presents, com sempre, amb les activitats esportives i tallers per a infants i adults, que se celebraran a la Plaça de Lluís Companys i que ompliran la jornada.

  Consulta el programa de Festes de Primavera per saber les activitats esportives organitzades pel Servei d’Esports i Joventut i els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet en aquest enllaç, així com la resta de propostes.
   
 • Veure imatge de Festes de Primavera: Exhibicions d'esports artístics i arts marcials (nova finestra)
  08/04/2019
  Exhibició de diverses disciplines d'esports artístics i arts marcials per a totes les edats, amb la col·laboració de diferents entitats esportives de la ciutat.

  Horaris i entitats que hi participen:

  Club Twirling Gornal
  Júnior - 11 a 11.04h
  DUO 1 - 11.04 a 11.06h
  DUO 2 - 11.06 a 11.08h
  DUO 3 - 11.08 a 11.10h

  AE Bellsport (secció Gimnàstica)

  Educació Infantil - 11.15 a 11.17h
  Pre- Benjamí a Infantil - 11.17h a 11.19h
  Pre- Benjamí a Infantil - 11.19 a 11.21h

  AEAM TA-MO

  Fins 10 anys - 11.26 a 11.36h
  13 a 15 anys - 11.36 a 11.40h
  Adults - 11.40 a 11.42h

  TALMA L'Hospitalet: 11.47 a 12.05h

  Club Gimnàtica L'Hospitalet

  Cheers Federat - 12.10 a 12.13h
  Cheers Federat - 12.13 a 12.16h
  Cheers Federat - 12.16h a 12.19h

  Club Twirling L'Hospitalet: 12.24 a 12.38h

  Júnior Serie A
  Parella Infantil
  Parella Júnior Serie A
  Júnior Série Élit
  Infantil Serie B

  Club Pirámide L'Hospitalet : 12.43 a 12.54h

  Juvenil Hip Hop
  Infantil Hip Hop
  Junior Hip Hop
  Absoluta Hip Hop

  Club Gimnàtica L'Hospitalet

  Federat - 13 a 13.15h
  Federat - 13.20 a 13.40h


 • Veure imatge de Festes de Primavera: 300 burpees solidaris (nova finestra)
  08/04/2019
  Activitat que proposa un repte esportiu solidari en 3 tandes: 50 burpees; 300 burpees; 300 burpees RX

  Públic: oberta a tothom

  Més informació i inscripcions: www.300burpees.com
 • Veure imatge de Festes de Primavera: Wood crossfit travessia (nova finestra)
  08/04/2019
  Descripció: activitat física dirigida que proposa un WOD ("workout of the day" o "entrenament del dia"), per utilitzar tot el cos de manera funcional, amb exercicis variats i a alta intensitat.

  Públic: oberta a tothom major de 16 anys
   
  Més informació. www.crossfit-travessia.com
   
 • Veure imatge de Casal Esportiu Complex Esportiu  Municipal L’Hospitalet Nord: Diversió i esport garantit! (nova finestra)
  09/04/2019
  El Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord organitza un Casal Esportiu on la diversió i l’esport estan garantits. Les activitats estaran dividides per edats amb diferents torns, amb una excursió setmanal i amb la possibilitat de servei de menjador i acollida.

  Tots els participants rebran una samarreta de regal!

  Per a més informació truca al Telèfon 93 449 90 25, consulta el Fullet Informatiu i descarrega’t la documentació necessària per a formalitzar la inscripció.

 • Veure imatge de Obertes les inscripcions per a la Milla Urbana de Santa Eulàlia (nova finestra)
  10/04/2019
  La Milla Urbana de Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet, arriba als seus 28 anys de vida. És la desena Cursa Solidària de Santa Eulàlia, Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaino, i es correrà, com sempre, el dia 1 de maig en un circuit que aquest any té nou recorregut per un dels carrers més amplis i moderns del barri, el carrer de l’Amadeu Torner, entre els carrers de l’Aprestadora i de Narcís Monturiol.  Amb la nova ubicació es millorarà la comunicació i les condicions pels participants.

  Les inscripcions no presencials ja són obertes.
 • Veure imatge de Aquesta Primavera comença de zero!!!!! Nova campanya de promoció dels Poliesportius Municipals de L’Hospitalet fins a final del mes d'abril (nova finestra)
  01/03/2019
  Els Poliesportius Municipals de L’Hospitalet, posen en marxa una nova campanya de promoció, mitjançant la qual ara i fins al 31 de març es podrà gaudir de matrícula gratuïta.

  Aquesta campanya serà vàlida als Poliesportius Municipals Centre, Sanfeliu, Gornal, Fum d'Estampa, Piscines Municipals, Santa Eulàlia i L’Hospitalet Nord.

  Amb aquestes ofertes es podrà gaudir d’equipaments de qualitat i dels millors serveis amb més de 800 activitats dirigides i amb tarifes molt especials que ajuden a estalviar.

  Informa-te’n a la recepció dels poliesportius i aquesta Primavera comença de 0!!!!
   
 • Veure imatge de El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord esdevindrà un referent de l’esport lligat a la salut i la recerca  (nova finestra)
  01/03/2019

  El Complex Esportiu L’Hospitalet Nord esdevindrà un referent de l’esport lligat a la salut i la recerca 

  L’Ajuntament convocarà un concurs internacional d’idees per desenvolupar el projecte que contribuirà que la Porta Nord sigui un nou espai de centralitat metropolitana
   

  L’Ajuntament preveu convertir el Complex Esportiu L’Hospitalet Nord en un equipament que sigui referent de l’esport lligat a la competició, la salut, el turisme, les noves tecnologies, la recerca i l’activitat econòmica, és a dir, des d’una perspectiva integral de l’esport. Les característiques de l’equipament actual, la possibilitat de desenvolupar nous projectes en el seu espai, la ubicació d’altres instal•lacions esportives en l’entorn i la seva ubicació estratègica a prop d’un dels accessos més importants a Barcelona, fan que esdevingui una nova oportunitat per L’Hospitalet i la ciutadania. 

  La intervenció suposarà una inversió d’uns 40 milions d’euros i la creació d’uns 100 llocs de treball, directes i indirectes

  L’Ajuntament oferirà L’Hospitalet Nord com una de les seus per a la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d’Hivern de 2030
 • Veure imatge de La gent de la petanca celebra la seva festa anual (nova finestra)
  04/03/2019

  La gent de la petanca celebra la seva festa anual

  Unes 200 persones van participar a l’acte de reconeixement pels èxits esportius i per la tasca esportiva i social que desenvolupen al llarg de l’any

 • Veure imatge de Ja són 12 les entitats esportives amb el segell Q-ESPORT L’Hospitalet  (nova finestra)
  11/02/2019

  Ja són 12 les entitats esportives amb el segell Q-ESPORT L’Hospitalet 

  A les cinc entitats que el van aconseguir l’any passat se n’hi acaben de sumar set més, un cop han realitzat tallers formatius i una auditoria final

  Set entitats esportives de la ciutat acaben d’obtenir el segell de qualitat Q-ESPORT L’Hospitalet, un cop han finalitzat el procés preceptiu per aconseguir-lo. L’any 2017, l’Ajuntament de L’Hospitalet va començar a implementar l’assignació d’una marca de qualitat entre les entitats esportives de la ciutat amb l’objectiu de fer un pas endavant en la millora de la seva organització i capacitat de gestió.

  A les cinc entitats que el van obtenir l’any passat, ara se n’hi han afegit set més: Club Tennis Taula L’Hospitalet, Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet Sud, Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet, Centre Catòlic L’Hospitalet, Bàsquet Club Tecla Sala, Club Basquetbol Sant Josep Obrer i Associació Esportiva Santa Eulàlia. L’any passat el van obtenir el CB L’Hospitalet, CN L’Hospitalet, Club Hèrcules L’Hospitalet, Rugby Club L’H i CE Alheña.

  Abans d’obtenir el segell Q-ESPORT L’Hospitalet, els representants de les entitats assisteixen a diferents tallers. Com a darrer apartat del procés, els clubs han de passar una auditoria final i, posteriorment, reben un diploma de reconeixement per l’assoliment i la superació del projecte.
   
 • Veure imatge de Els dies 10 i 11 de maig se celebrarà a L’Hospitalet el 10è Sport Business Symposium: Esport i Empresa una relació d'èxit. (nova finestra)
  24/01/2019
  L'Sport Business Simposium, pretén ser un entorn únic i pioner de reunió entre empreses de diferents sectors en el qual s'examina i discuteix un tema proposat. Compta amb docents experts, amb l'objectiu de millorar la gestió i generar negoci entre tots els participants.
   
  Dirigit a Esportistes, Llicenciats en CAFE, Directius i Gerents d'Entitats i Empreses, Tècnics Esportius, Entrenadors, Estudiants i Professionals que desenvolupen la seva activitat en el món de l'Esport, es tractaran temes relacionats amb el món de l’esport i de l’empresa.
 • Veure imatge de El Camp Municipal de Rugby obté l’homologació de la Federació Espanyola per a competicions nacionals (nova finestra)
  24/01/2019

  El Camp Municipal de Rugby obté l’homologació de la Federació Espanyola per a competicions nacionals

  La Federació Espanyola de Rugby ha certificat la qualitat de la instal•lació i les condicions de seguretat

  La Federació Espanyola de Rugby ha homologat el Camp Municipal de Rugby de L’Hospitalet per a la pràctica d’aquest esport en l’àmbit nacional. La Federació ha establert recentment una normativa que estableix els requisits que han de tenir les instal•lacions per acollir competicions i obtenir l’homologació.

  Per tal d’atorgar l’homologació, la Federació Espanyola de Rugby ha comprovat les dimensions de la instal•lació, la qualitat de la gespa del camp i de l’enllumenat, l’accés d’ambulàncies al terreny de joc i les condicions per a la seguretat dels esportistes, entre altres qüestions. L’homologació és vàlida fins al desembre de 2020, data en la qual s’hauran d’iniciar els tràmits per renovar-la.
 • Veure imatge de Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina (nova finestra)
  26/06/2018

  Informació de les caminades del Programa L’Hospitalet Camina

  LES INSCRIPCIONS PER AL PRIMER TRIMESTRE S'OBRIRAN L'1 D'OCTUBRE

  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.

Agenda

Galeria d'imatges

 • 28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vv3td2DWA3o96uqtxf0qazCmWVvzGf9lBoqazCqazAdtr0ocWOPTQ7qazC6QyAiU6
  28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet
 • Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4nBluWqazCHIC6PNjRtbX179UDaQBgsP3CYUo2bHAdpgILTqazApHrTRO4Gi
  Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014
 • Tai-txi al parc

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS75qmcj0dpk4wCIGU4JlqazAUPqKxm3Oqc3NHKRqmdHwPtshdlISQkMEqqazA
  Tai-txi al parc
 • Campionat d'Espanya de natació amb aletes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6wj90fX7rhvIMCpfNGbjYy03pAK0hugql2ftSHHISolm94dqazAmhjMqazCz
  Campionat d'Espanya de natació amb aletes
 • Homenatge a Jordi Alba

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6oep3D7XbfZJM3z79I8ypQxqazAVZC7aOGglPCR7TZkwWAM6nX7ZqazCwEXE
  Homenatge a Jordi Alba
 • Diada de l'Esport Escolar

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4qazCqazCuYcwbtK4SoO48SyDCenV5Odd2nVbNXrbu7sHiW1oQIgvqazAaUFonT
  Diada de l'Esport Escolar
 • Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5lz3xzTWuonQX7rv50hfGcoylXrosx2VApertXVqazCn8QjWoHnFN3kIg
  Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes
 • 4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS42b6QMOnTiaJbtqyPViDIEwOoscNtPPc6y7PcRhtkNVmWzqazCzhNqazAO2p
  4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet
 • Caminada Popular per la Mobilitat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5AI8ENPiLT4dv326Psd6l45GzhkA1tsEN3nJKbLbLOacY7TG5tAdzS
  Caminada Popular per la Mobilitat
 • Nit de l'Esport 2013

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7f9H54SBABD14vLMvSlP6XqazCUI3c65654dOFbhbaFwD3WLHod5jvIY2
  Nit de l'Esport 2013
 • Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vtchy059FeJ6mycWMkht5pGRmaosKkjdTUpDZOqazAkuLvZ4qazCxb81wsm
  Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat
 • 5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6r2gqazAYHBT9C6qfAlqqazAJ31AsfidnjcTiy8QRkTZH8rilJMfyxP854LF
  5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400