Ajuntament de L'Hospitalet

Esports

Esports

NotíciesHistòric de notícies [+]

 • Veure imatge de Campus esportius d'estiu per a infants i joves (nova finestra)
  24/05/2017
  Arriba l’estiu i els clubs esportius de L’Hospitalet han obert el període d’inscripcions de les activitats d'estiu perquè els nens, nenes i joves puguin gaudir de diferents esports.

  Els campus esportius són activitats que permeten als infants de L’Hospitalet fer una activitat, divertir-se i aprendre en un context d’interrelació amb altres infants. L’àmplia oferta d'entitats a la ciutat permet fer compatibles els horaris laborals de les mares i els pares amb la imprescindible atenció als infants durant el període de vacances escolars.

  L’oferta és molt variada i els clubs ofereixen realitzar diferents disciplines com el futbol, bàsquet, gimnàstica artística, futbol sala, tennis o natació, entre d’altres.

  Consulta l'oferta esportiva per aquest estiu.
 • Veure imatge de Un miler d'adolescents participen a la final dels Fit Games L'H (nova finestra)
  17/05/2017
  L’Estadi Municipal de la Feixa Llarga va acollir recentment la final dels Fit Games L’H, on han participat un miler adolescents d’11 instituts de la ciutat de 4t d’ESO. El programa impulsat pel Servei de Salut, vol fomentar l’activitat física i prevenir el consum de drogues i alcohol. Aquest programa es fa coincidir a 4t d’ESO perquè es quan els alumnes ja no tenen la educació física com a assignatura obligatòria. Precisament, el Servei d’Esports ha llançat també una campanya de promoció adreçada als joves de 15 a 17 anys amb preus de 15 a 17 euros, segons l’edat, i amb la matrícula gratuïta.
 • Veure imatge de Ja està disponible el vídeo resum de La Nocturna 2017 (nova finestra)
  09/05/2017
  Aquí teniu alguns dels millors moments de La Nocturna d'aquest 2017. Un any més, milers de corredors i espectadors han participat en aquesta gran festa esportiva de L'Hospitalet.
   
  Mireu de trobar-vos-hi!

  https://www.youtube.com/watch?v=aSgZTfAwJS0&feature=youtu.be
 • Veure imatge de Èxit de la Cursa Nocturna L'H, amb 4.829 corredors arribats a meta (nova finestra)
  27/04/2017
  Milers de samarretes blanques, i també d'altres colors llampants, van ocupar la plaça Europa el passat dissabte 22 d’abril en una nova edició de la Cursa Nocturna de L'H, que ja s'ha consolidat com la primera metropolitana en el format nocturn. Atletes professionals, amateurs, famílies senceres o corredors ocasionals van compartir els trajectes de 5 i 10 quilòmetres pels carrers de la ciutat.
 • Veure imatge de Èxit de públic de les activitats esportives de Festes de Primavera (nova finestra)
  27/04/2017
  Les Festes de Primavera 2017 han finalitzat amb un gran èxit de públic tant en les activitats tancades com en tota l'oferta popular que ha omplert els carrers. La tònica general ha estat la gran afluència de públic. En concret les activitats esportives celebrades a la Plaça de Lluís Companys han aplegat més de 1000 persones participant en les diferents exhibicions i màsters organitzades pel Servei d'Esports i Joventut.
   
  Per veure la Flash Mob improvitzada cliqueu aquest enllaç:

  https://www.youtube.com/watch?v=6Vj3Gez2HkM&feature=youtu.be
 • Veure imatge de Cartell Caminades 2n Trimestre 2017 (nova finestra)
  07/10/2016
  L’Hospitalet Camina és un programa municipal de caminades que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties i millorar la salut. Aquest programa proposa la realització d’una caminada mensual (de 6 i 9 km), que surt del municipi i s’endinsa en altres poblacions properes, a fi de conèixer indrets molt interessants i naturals que aporten un paisatge diferent.


   
 • Veure imatge de Logo Consell Esportiu (nova finestra)
  15/03/2017
  Per primera vegada, el Consell Esportiu de L'Hospitalet organitza el concurs fotogràfic "El Consell Esportiu i els valors a l'esport", una iniciativa que pretén donar visibilitat a les nombroses accions que reflecteixin els valors positius de qualsevol competició esportiva.
 • Veure imatge de Piscina interior del Poliesportiu Municipal Sanfeliu (nova finestra)
  20/09/2016
  L’Ajuntament de L’Hospitalet és un dels municipis de l’Estat amb més de 150.000 habitants que més diners ha invertit en esports, segons una revista especialitzada, i un de les que més ha incrementat aquesta partida en els darrers vuit anys.

  Segons la publicació Deportistas, entre els anys 2008 i 2016 l’Ajuntament va incrementar la partida destinada a esports en un 168 %, mentre que la mitjana estatal que extreu la revista registra un increment del 9,4 %. A més, l’estudi destaca que al pressupost municipal de L’Hospitalet de 2015 la partida d’esports suposa una despesa de 50 euros per habitant, una xifra que supera la mitjana estatal, situada en 38,28, i que està per sobre de la que registren poblacions com ara Madrid, 49,33.

  L’estudi ha tingut en compte les dades facilitades pels municipis o les recollides als webs municipals i al cens facilitat per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).
   
 • Veure imatge de Projecte nou Camp de Beisbol (nova finestra)
  09/05/2016
  L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i la consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté, es van trobar el passat 6 de maig, per tractar qüestions de L'H vinculades amb aquest Departament. Un dels temes que s'ha anunciat és la remodelació del Camp Municipal de Beisbol per convertir-lo en un equipament pioner a Europa on es pugui practicar beisbol, softbol i futbol americà.
 • Veure imatge de Una APP proposa fer salut caminat mentre es coneix la ciutat de L’ Hospitalet (nova finestra)
  25/02/2016
  El Servei Municipal d’Esports i Joventut ha presentat una aplicació per a telèfons mòbils, que consisteix  en una audioaventura geolocalitzada a L’Hospitalet en la qual tu n’ets el protagonista, convidant-te  a caminar tot descobrint la ciutat  fent salut.
  L’aplicació CiutatLHon, desenvolupada  per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb la col•laboració de l’empresa de desenvolupament tecnològic Alquimia i Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, barreja realitat i ficció amb L’Hospitalet com a escenari, i proposa diverses rutes o missions que converteixen l’usuari en l’heroi protagonista.

Agenda

 • Veure imatge de Camina, fes salut i descobreix els edificis de L'Hospitalet. (nova finestra)
  del 11 d'octubre de 2016 al 14 de juny de 2017
  Aquest programa, organitzat pel Servei de Salut de l’Ajuntament i l’Institut Català de la Salut , combina caminades mensuals per la ciutat, d’entre 4 i 7 km, amb una visita de menys de 20 minuts a l’interior d’un edifici singular de la ciutat. 
 • Veure imatge de Taller: Atura't i respira. (nova finestra)
  del 12 de gener al 29 de juny, 19 h
  30 minuts de relaxació i respiració. Un espai personal per gaudir de l‘aquí i l’ara.
  Cada dijous de 19 a 19.30h. a la Sala chill out de la Biblioteca.
  Del 6 d'abril fins el 29 de juny.
 • Veure imatge de Escola d'escacs per a infants i adults (nova finestra)
  de l'1 d'abril al 27 de juny
  Organitzat pel Club d'escacs Torreblanca

  Si t'agraden els escacs o vols aprendre a jugar-hi, anima't i vine a conèixer-nos.
 • Veure imatge de Cursos de Ioga (nova finestra)
  del 18 d'abril al 30 de juny
  Adreçats a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.
 • Veure imatge de Cursos de Ioga (nova finestra)
  del 18 d'abril al 29 de juny
  Adreçats a totes les persones que volen tenir cura del cos i de l’esperit.
 • Veure imatge de Juga a l'Scrabble (nova finestra)
  Dissabte, 27 de maig, 12:00 h
  Encara no has jugat mai a l'Scrabble?

  Aquest mes hem de buscar paraules relacionades amb un tema tan important com és els dels infants refugiats. Ens solidaritzem amb la seva situació i volem que se solucioni ja.
 • Veure imatge de Vida sana: Tècniques de respiració (nova finestra)
  Dilluns, 29 de maig, 18 h
  Aprendrem a respirar correctament i descobrirem la respiració abdominal toràcica i clavicular
  Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.
 • Veure imatge de Taller. Ioga suau, especial “embarassades". A càrrec de Gerard Oncis. A la Sala Chill out de la biblioteca. (nova finestra)
  del 2 al 16 de juny, 18 h
  Durant l’embaràs, la pràctica del ioga és molt beneficiosa per equilibrar les emocions, flexibilitzar el cos i compartir la teva experiència vital amb la resta de companyes. En aquestes tres sessions, practicarem moviments, respiracions i relaxacions que t’ajudaran a encarar amb alegria i positivitat aquesta etapa tan important de la teva vida.
  I si no estàs embarassada però vols gaudir d’una estona de ioga suau, alegre i molt respectuós amb el cos, aquest és el teu taller!
  A càrrec de Gerard Oncins. A la Sala Chill out de la biblioteca.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim.
  Divendres, 2, 9 i 16 de juny, a les 18h.
 • Dissabte, 10 de juny, de 9 a 11 h.
  Esforç, entrega i superació, per la cursa més tradicional de l'Escola Pare Enric d'Ossó.
  La cursa, amb més de 400 participants, ha esdevingut un dels moments més importants de la Festa de l’Escola Pare Enric d'Ossó, fruit de l'esforç de tots els que estan any rere any vetllan per que tot surti reeixi: pares i mares de l’AMPAi professors/es.
 • Veure imatge de Vida sana: Iniciació a la meditació (nova finestra)
  Dilluns, 12 de juny, 18 h
  Primers passos en la meditació com a eina per calmar el nostre món emocional i afectiu
  Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.
 • del 16 al 18 de juny
  Esport escolar per celebrar el final de curs
  El cap de setmana més esportiu del Ramon Muntaner amb el que celebrarem el final de curs 16-17, tindrà lloc aquest any del 16 al 18 de juny.
 • Veure imatge de Vida sana: Expressió corporal (nova finestra)
  Dilluns, 19 de juny, 18 h
  Moure el cos ens ajuda a desbloquejar la rigidesa mental i a trencar els nostres hàbits
  Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.
 • Veure imatge de Vida sana. Creixement personal. Treball emocional i afectiu per millorar la capacitat de relacionar-nos amb els altres. (nova finestra)
  Dilluns, 26 de juny, 18 h
  Aquestes activitats es programen amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de la Biblioteca de Vida Sana, on podeu trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada.
  Cal inscripció prèvia, 25 persones màxim. A la Sala Chill out de la biblioteca.

Galeria d'imatges

 • 28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vv3td2DWA3o96uqtxf0qazCmWVvzGf9lBoqazCqazAdtr0ocWOPTQ7qazC6QyAiU6
  28è Torneig de Rugby Ciutat de L'Hospitalet
 • Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4nBluWqazCHIC6PNjRtbX179UDaQBgsP3CYUo2bHAdpgILTqazApHrTRO4Gi
  Campionat de Bàsquet 3x3 Plaza 2014
 • Tai-txi al parc

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS75qmcj0dpk4wCIGU4JlqazAUPqKxm3Oqc3NHKRqmdHwPtshdlISQkMEqqazA
  Tai-txi al parc
 • Campionat d'Espanya de natació amb aletes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6wj90fX7rhvIMCpfNGbjYy03pAK0hugql2ftSHHISolm94dqazAmhjMqazCz
  Campionat d'Espanya de natació amb aletes
 • Homenatge a Jordi Alba

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6oep3D7XbfZJM3z79I8ypQxqazAVZC7aOGglPCR7TZkwWAM6nX7ZqazCwEXE
  Homenatge a Jordi Alba
 • Diada de l'Esport Escolar

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS4qazCqazCuYcwbtK4SoO48SyDCenV5Odd2nVbNXrbu7sHiW1oQIgvqazAaUFonT
  Diada de l'Esport Escolar
 • Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5lz3xzTWuonQX7rv50hfGcoylXrosx2VApertXVqazCn8QjWoHnFN3kIg
  Festa de la Bici, dels patins i de les cadires de rodes
 • 4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS42b6QMOnTiaJbtqyPViDIEwOoscNtPPc6y7PcRhtkNVmWzqazCzhNqazAO2p
  4a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet
 • Caminada Popular per la Mobilitat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS5AI8ENPiLT4dv326Psd6l45GzhkA1tsEN3nJKbLbLOacY7TG5tAdzS
  Caminada Popular per la Mobilitat
 • Nit de l'Esport 2013

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7f9H54SBABD14vLMvSlP6XqazCUI3c65654dOFbhbaFwD3WLHod5jvIY2
  Nit de l'Esport 2013
 • Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS7Vtchy059FeJ6mycWMkht5pGRmaosKkjdTUpDZOqazAkuLvZ4qazCxb81wsm
  Recepció de l'Ajuntament a Esportistes i Clubs de la CIutat
 • 5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

  /utils/obrefitxer.aspx?Fw9EVw48XS6r2gqazAYHBT9C6qfAlqqazAJ31AsfidnjcTiy8QRkTZH8rilJMfyxP854LF
  5a Cursa Nocturna Ciutat de L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400