Arriba la primavera i, acompanyant-la, la festa gran de L’Hospitalet. Del 24 al 27 d’abril, la ciutat bullirà d’activitat al carrer, amb un bon grapat de propostes pensades perquè tothom trobi allò que busca. Primavera és arreu sinònim de bon temps, d’alegria, de flors i de colors, de bon humor i de ganes de passar-ho bé. Però a L’Hospitalet, a més, la primavera té un significat festiu especial. 

El so de la gralla, l’olor de la pólvora, els concerts a La Farga, el fabulari, les activitats infantils, la cursa nocturna, les tapes, les roses i els llibres, el passeig per la Rambla... Pinzellades que ens evoquen l’encant de les celebracions populars de carrer i que ens conviden a gaudir d’una ciutat que viu la tradició amb intensitat i civisme. Records d’una festa que ja és avui patrimoni de tots nosaltres. 

Més que mai, el cartell ens convida a connectar-nos a la festa. Per uns dies, L’Hospitalet converteix l’espai públic en espai lúdic i amplia el nombre d’escenaris de la festa cap a nous barris de la ciutat. Així, la festa s’expandeix de
punta a punta del nostre municipi.

Gaudiu de la festa i del programa que us hem preparat. I no us oblideu de convidar família i amistats a la nostres Festes de Primavera, una de les celebracions més alegres i participatives del país. 

Que tingueu unes bones Festes de Primavera! 

Núria Marín i Martínez 
Alcaldessa de la ciutat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400