Ajuntament de L'Hospitalet

Festivals

Festival Acròbates


Acròbates és un festival en forma de cicle de concerts i recitals, de música i poesia, que es celebra anualment a la ciutat de L’Hospitalet. El festival abasta concerts de música, recitals de poesia i presentacions de llibres; tot això, en un espai de temps delimitat, donant-li sentit.

La programació incorpora actuacions i recitals en diferents recintes de la ciutat, sempre en un ambient càlid i proper. Cada dia participen en el Festival diferents artistes (poetes, escriptors i músics), en cadascun dels seus vessants artístics.

Al seu torn, intentem donar sortida a tota una nova generació de músics, escriptors, poetes i autors, compartint cartell i programació amb artistes consagrats perquè puguin presentar els seus treballs en condicions de qualitat.

Més informació: http://festivalacrobates.com/

(cicle) L'H fa teatre

Sota el nom de L’Hospitalet fa teatre (L’H fa teatre), els grups de teatre aficionat de la ciutat tenen la possibilitat  de mostrar el seu treball en unes condicions de professionalitat a les que sovint els  es difícil accedir.

Mai estan tots els que són perquè la diversitat i quantitat de col•lectius  és molta, però si que són tots els que estan. Aquests dies del mes de juny trobem actors, tècnics, directors amaters i espectadors al teatre Joventut i altres equipaments de l’Hospitalet.

Més informació: www.teatrejoventut.cat

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400